Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ(ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2020)

 Ο Δήμος Αγ Download Marimba ringtones. Αναργύρων – Καματερού στα πλαίσια του εορτασμού της   ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ( ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2020), το Σάββατο και την Κυριακή 25,26/1/2020, στην πλατεία Ηρώου Καματερού (δίπλα από τον Ι.Ν bve 1 호선. Αγ. Γεωργίου), προκηρύσσει: ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ-ΘΥΣΙΑΣ “Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ (ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ 2020)’’

Οι Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις  γίνονται για να τιμηθούν οι ήρωες της μάχης του Καματερού (27/1/1827) και ο Διονύσιος Βούρβαχης Protool.

ιστορικό:

 Στις 27 Ιανουαρίου 1827, στις παρυφές  του οικισμού, στην τοποθεσία Ταμπούρι του Ποικίλου όρους, έγινε η μάχη του Καματερού, όπου ο Συνταγματάρχης Βούρβαχης Διονύσιος με 300 συμπολεμιστές θυσιάστηκαν ηρωικά μαχόμενοι στον απελευθερωτικό αγώνα κατά των Τούρκων 프레지 템플릿 무료. Σε ανάμνηση της θυσίας κάθε χρόνο  από το 1979 πραγματοποιούνται πολιτιστικές – αθλητικές εκδηλώσεις στο Δήμο Καματερού και τώρα στο νέο Δήμο Αγίων Αναργύρων  Καματερού με τον γενικό τίτλο   «Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ(ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ)» 가요 피아노 다운로드.

 Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει  παρουσίαση χορών από τα συγκροτήματα των πολιτιστικών συλλόγων & αγώνα δρόμου Θυσίας 명량해전 다운로드.

Η μαζική συμμετοχή θεωρείται απαραίτητη και θα συμβάλλει  καθοριστικά στην επιτυχία των παραπάνω εκδηλώσεων 전투기 게임.

 Περισσότερες πληροφορίες:

ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ – ΘΥΣΙΑΣ   ” Η ΜΑΧΗ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ(ΒΟΥΡΒΑΧΕΙΑ  2020)”

Κυριακή 26/01/2020 – ώρα 11:15 π.μ.(1.500 μέτρα & 3.000 μέτρα)

  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Πλατεία Ηρώου Καματερού (δίπλα από τον Ι Download the novel Taebaek Mountain. Ν. Αγ. Γεωργίου).

   Δηλώσεις συμμετοχής: Ως την Τετάρτη 22/1/2020 στα γραφεία του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Παιδείας, Λ 생일 초대장 양식. Δημοκρατίας & Ι. Μέρλα (Αγ. Ανάργυροι) τηλ. 2132039972 ώρες 10.00 π.μ. -13.00

  • Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής (σχολεία – σύλλογοι – φορείς), θα γίνονται σε ειδική έντυπη δήλωση συμμετοχής ανά κατηγορία, με καταγραφή όλων των στοιχείων των αθλητών – αθλητριών και υπογραφή – σφραγίδα του σχολείου, συλλόγου ή φορέα 스카이 캐슬 7화.
  • Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μόνο με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή πιστοποιητικού γεννήσεως ή δημόσιου εγγράφου που να πιστοποιεί την ταυτότητα και την ηλικία του συμμετέχοντα.
  • Οι συμμετέχοντες θα αγωνιστούν με δική τους ευθύνη και με προηγούμενη πρόσφατη εξέταση από γιατρό. Όσοι είναι κάτω των 18 ετών  θα πρέπει να προσκομίσουν υπεύθυνη δήλωση κηδεμόνα που να τους επιτρέπει να συμμετέχουν στον αγώνα.
  • Κατά την διάρκεια των αγώνων θα παρίσταται ιατρός.
  • Σε κάθε κατηγορία δικαιούται να συμμετέχει απεριόριστος αριθμός αθλητών – αθλητριών από κάθε σύλλογο – σχολείο.
  • Η απονομές  θα γίνουν την Κυριακή 26/01/2020 το απόγευμα σύμφωνα με το πρόγραμμα.