Ενημέρωση για την επαναλειτουργία του σχολείου μας από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

  Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι τα Δημοτικά Σχολεία ανοίγουν ξανά για τους μαθητές μας τη Δευτέρα  1η Ιουνίου και μέχρι την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020.

Επιστρέφουμε στα σχολεία με αυστηρούς κανόνες προστασίας, κρατώντας αποστάσεις και λαμβάνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, με βασικό στόχο όλων μας την επανένταξης των μαθητών στην μαθησιακή διαδικασία, αλλά ταυτόχρονα  και την προστασία τους καθώς και αυτή των εκπ/κών, του προσωπικού και όλων των οικογενειών της σχολικής μας κοινότητας Download the Minecraft War Map.

Σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του σχολείου μας,

  • τα τμήματα των Β΄, Γ1΄, Γ2΄, ΣΤ2τάξεων  που έχουν 15 ή λιγότερους από 15 μαθητές θα λειτουργούν  καθημερινά με όλους τους μαθητές τους,
  • τα τμήματα των Α΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ1΄ τάξεων θα χωριστούν σε δύο υποτμήματα και θα λειτουργούν εκ περιτροπής.

Κατά την πρώτη εβδομάδα έναρξης λειτουργίας, οι μαθητές του 1ου  υποτμήματος θα προσέρχονται στο σχολείο και θα παρακολουθούν μαθήματα τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, ενώ οι μαθητές του 2ου  υποτμήματος τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη 아프리카 티비.

1η ΕΒΔΟΜΑΔΑ (1/6/2020 – 5/6/2020)

1ο  υποτμήμα : Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

2ο  υποτμήμα : Τρίτη – Πέμπτη

Ακολούθως, την επόμενη εβδομάδα, οι μαθητές του 1ου  υποτμήματος προσέρχονται και παρακολουθούν μαθήματα τις ημέρες Τρίτη και Πέμπτη, ενώ του 2ου  υποτμήματος τις ημέρες Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή.

2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ( 8/6/2020 – 12/6/2020) : Αντίστροφα

2ο  υποτμήμα: Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή

1ο  υποτμήμα: Τρίτη – Πέμπτη

Σημείωση: Τη Δευτέρα 8/6/2020 το σχολείο θα παραμείνει κλειστό λόγω της εορτής του Αγίου Πνεύματος 레데리 다운로드.

Κατά τον ίδιο τρόπο, με εναλλαγή ημερών παρακολούθησης ανά εβδομάδα για κάθε υποτμήμα, θα συνεχιστεί η λειτουργία του σχολείου μας και για τις επόμενες εβδομάδες, μέχρι τη λήξη των μαθημάτων στις 26 Ιουνίου 2020.

Θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τα αδέλφια, να έρχονται τις ίδιες ημέρες για διευκόλυνση των γονέων 어도비 일러스트레이터 cs2.

Μέχρι και την Παρασκευή 29/5 θα  σας αποσταλεί  email, με το οποίο θα ενημερωθείτε σε ποιο υποτμήμα του τμήματος θα ανήκει/ουν  το/τα παιδί/ιά σας και ποιες ημέρες πρέπει να έρχεται/ονται στο σχολείο.

Σε κάθε περίπτωση το Εβδομαδιαίο Ωρολόγιο Πρόγραμμα που είχαν οι μαθητές παραμένει το ίδιο 엠씨더맥스 8집.

Υπενθυμίζουμε ότι, προς το παρόν τουλάχιστον, σύμφωνα με απόφαση του ΥΠΑΙΘ δε θα λειτουργήσει το Ολοήμερο.

 Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας αποφάσισε τα παρακάτω:

Οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο αυστηρά στο διάστημα 08:00 π.μ – 8:15 π.μ Download the matlab function. .

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας δεν επιτρέπεται συγκέντρωση στο προαύλιο και η πρωινή προσευχή θα γίνεται μέσα στις τάξεις.

Κατά την είσοδο των μαθητών στο σχολείο θα υπάρχουν διακριτά σημάδια όπου σε αυτά θα περιμένουν την σειρά τους να εισέλθουν, ενώ οι συνοδοί θα απομακρύνονται άμεσα. Παραλαμβάνονται οι μαθητές μας στην πάνω εξωτερική πόρτα του σχολείου και πηγαίνουν αμέσως μέσα στην τάξη τους 변호인 무료 다운로드. Στις σκάλες θα υπάρχει  εκπαιδευτικός να φροντίζει την ασφαλή προσέλευση.

Σκάλα 1η : Τάξεις Α΄, Γ2΄, ΣΤ1΄, ΣΤ2΄

Σκάλα 2η : Τάξεις Β΄, Γ1, Δ΄, Ε΄   

Στην αίθουσα διδασκαλίας ο εκπαιδευτικός που έχει την 1η ώρα μάθημα θα τοποθετεί τα παιδιά σε συγκεκριμένο θρανίο. Οι αίθουσες έχουν διαμορφωθεί βάσει των οδηγιών με τήρηση ελάχιστης απόστασης 1,5 μέτρου 슬레이어즈 소설.

Στις τάξεις θα υπάρχει αντισηπτικό για όλα τα παιδιά.

Οι μαθητές θα κατεβαίνουν στα διαλείμματα και θα αποχωρούν από το σχολείο από τις σκάλες και με συγκεκριμένη χρονική σειρά για την οποία θα ενημερωθούν.

Τα διαλείμματα θα γίνονται στους παρακάτω χώρους τηρώντας πάντα τις αναγκαίες αποστάσεις:

Η Α΄ Τάξη θα κάνει διάλειμμα στο προαύλιο του βόλευ Voice.

Η Β΄ Τάξη θα κάνει διάλειμμα στο τελευταίο προαύλιο μπροστά από το χημείο.

Η Γ1 ΚΑΙ Γ2  Τάξεις θα κάνει διάλειμμα στο μεσαίο προαύλιο που θα είναι μοιρασμένο στα δύο με διαγράμμιση.

Η Δ΄ Τάξη θα κάνει διάλειμμα στο υπόστεγο.

Η Ε΄ Τάξη θα κάνει διάλειμμα έξω από το Ν/Γ 한게임 테트리스.

Η ΣΤ1΄ Τάξη θα κάνει διάλειμμα στο χώρο εισόδου.

Η ΣΤ2΄ Τάξη θα κάνει διάλειμμα στο πλαστικό δάπεδο.

Η υπεύθυνη καθαριότητας του σχολείου μας θα παρευρίσκεται τις πρωινές ώρες στο σχολείο και θα καθαρίζει στα διαλείμματα (αίθουσες) και των ώρα των μαθημάτων (κοινόχρηστους χώρους).

Η είσοδος των γονέων δεν επιτρέπεται στο σχολείο. Η επικοινωνία των γονέων με τους εκπαιδευτικούς και την Διευθύντρια του σχολείου μπορεί να γίνεται είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Τα σχολικά κυλικεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους και για το λόγο αυτό θα πρέπει να φροντίζετε ώστε τα παιδιά σας να έχουν μαζί τους δεκατιανό.

Οι μαθητές που θα προσέλθουν στο σχολείο θα πρέπει επίσης απαραίτητα να έχουν μαζί τους :

  • Καπέλο και 2 ατομικά μπουκαλάκια με νερό δεδομένου ότι θα προαυλίζονται τηρώντας όλα τα αναγκαία μέτρα σε συγκεκριμένο κομμάτι του προαυλίου υπό την επίβλεψη των εφημερευόντων εκπαιδευτικών. Οι βρύσες θα είναι ανοικτές αλλά δε θα επιτρέπεται σε καμία περίπτωση να πιει νερό ένα παιδί βάζοντας τα χείλη του στη βρύση.

Καλό είναι τα παιδιά να έχουν μαζί τους και αντισηπτικά μαντηλάκια ή αντισηπτικό υγρό.

Από Δευτέρα 1/6/2020, όπως μας ενημέρωσαν, θα ξεκινήσει εκ νέου το πρόγραμμα ΣΧΟΛΙΚΑ ΓΕΥΜΑΤΑ, παρακαλούμε τα παιδιά να έχουν και μια σακούλα για τη μεταφορά των γευμάτων.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση στα τηλέφωνα του σχολείου: 2102613219

Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενο μήνυμά μας παρακαλούμε θερμά να παρακολουθείτε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο για κάθε νεότερη πληροφορία.

Από τη διεύθυνση του σχολείου