Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού  διένειμε  tablets

    Ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού  διένειμε  tablets σε κάθε δημοτικό σχολείο της πόλης με κριτήριο την πληθυσμιακή δυναμικότητα των σχολικών μονάδων, στηρίζοντας έμπρακτα τους μαθητές της πόλης μας που δεν έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν tablet για τη διαδικασία της τηλεκπαίδευσης, με στόχο την ισότιμη και απρόσκοπτη πρόσβαση όλων των μαθητών στην εκπαιδευτική διαδικασία 카카오톡 내정보.

   Το 4o Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων ¨Αδαμάντιος Κοραής¨ παρέλαβε 6 συσκευές tablet από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού με σκοπό την διευκόλυνση των αναγκών της εξ` αποστάσεως διδασκαλίας των μαθητριών/τών του Automatic download of photos.

Τα προσφερόμενα tablets, τα οποία πλέον αποτελούν σχολική περιουσία, διαθέτουν τις προδιαγραφές, ώστε να παρέχουν τη δυνατότητα στον μαθητή να χρησιμοποιεί το λογισμικό της τηλεκπαίδευσης Download momo games.

  Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχό μας, Σταύρο Τσίρμπα,  για την άμεση και αποτελεσματική στήριξη των μαθητών και των οικογενειών του σχολείου μας σε όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.  Είναι πολύ σημαντικό η αυτοδιοίκηση να συμπορεύεται με την εκπαίδευση και να ενισχύει υποστηρικτικά και έγκαιρα τις σχολικές μονάδες με τα απαραίτητα υλικά εφόδια, ιδιαίτερα τα ψηφιακά, για να  διευκολύνονται οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί στο εκπαιδευτικό έργο 지니키즈 역사.

   Ευχόμαστε ο προσφερόμενος ψηφιακός εξοπλισμός να αξιοποιηθεί για τη μαθησιακή διαδικασία μέσα σε συνθήκες σχολικής κανονικότητας, το συντομότερο δυνατό.