Επιμορφωτικά Σεμινάρια Εκπαιδευτικών στο 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων

  Την Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν δύο σεμινάρια για εκπαιδευτικούς στο σχολείο μας cam350 무료.

Σεμινάριο από τη συντονίστρια εκπαιδευτικού έργου κ. Τσιαμπάση Φανή προς τους νεοδιορισμένους εκπαιδευτικούς της περιφέρειας της αρμοδιότητάς της με θέμα: ¨Ζητήματα Παιδαγωγικής Υποστήριξης” και

με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ο σύλλογος διδασκόντων και η δ/ντρια του σχολείου σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού διοργάνωσαν και συμμετείχαν στο πρόγραμμα των βιωματικών εργαστηρίων «Φροντίζω» Red Hat Enterprise Linux.

Ειδικότερα πραγματοποιήθηκε το βιωματικό εργαστήρι με θέμα: ”Ενδυναμώνοντας τον ρόλο του εκπαιδευτικού στη σχολική κοινότητα”

 Το συντονισμό των εργαστηρίων είχαν η κ 이혼 서류. Οικονομοπούλου Αγγελική, Ψυχολόγος, η κ. Πρεκετέ Ιωάννα, Κοινωνική Λειτουργός, ο κ 인플루언스. Καλογερόπουλος Θανάσης, Ψυχολόγος, και η κ. Δέσποινα Ζάγκα Ψυχολόγος του έργου. Μέσα από το εν λόγω εργαστήρι, αναδύθηκαν οι προβληματισμοί, οι ανησυχίες αλλά και τα εφόδια που χρειάζεται να διαθέτουν οι εκπαιδευτικοί για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της σημερινής εποχής, μέσα από διαδραστικό τρόπο.

Να επισημάνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος “Φροντίζω” μπορούν να προσφερθούν ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίες συμβουλευτικής σε παιδιά και εφήβους του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού.
Από τη Διεύθυνση