Το 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων είναι κέντρο υποστήριξης του δικτύου ΣΔΕΥ και λειτουργεί Επιτροπή  Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ)

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη  λειτουργίας της  Επιτροπής  Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) στο σχολείο μας  download utorrent Hangul edition.

Η ΕΔΥ αποτελεί ένα νέο καινοτόμο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από την Διευθύντρια του σχολείου, τον εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, την Ψυχολόγο, τον Κοινωνικό Λειτουργό και τη γραμματέα της επιτροπής  피파18 무료.

Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις, καθώς και η υποστήριξη  της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύνανται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία  엡손 스캐너.

Η Ψυχολόγος κ. Μαργαρίτα και ο Κοινωνικός Λειτουργός κ . Λάμπρος, θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Δευτέρα Download Legacy into the Future.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή αιτήματος υποστήριξης  μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικά στο 2102613219 ή ηλεκτρονικά στο mail@4dim-ag-anarg.att.sch.gr