ανταλλακτικό παζάρι παιχνιδιών και βιβλίων 19, 20, 21 Δεκεμβρίου 2022 στο 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων

    Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και της θεματικής «Φροντίζω το περιβάλλον», ασχολείται με το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων 아이패드 사진.

Το θέμα της διαχείρισης απορριμμάτων είναι από τα πιο βασικά για τη Θεματική της Οικολογικής Συνείδησης Designated Survivor. Αφορά άμεσα την ποιότητα της ζωής και μπορεί να επιτευχθεί μεγάλη αλλαγή στη διαχείριση του προβλήματος με μικρές μόνο αλλαγές στις συνήθειες των ατόμων Download Vegas.

Έτσι, οι μαθητές των Δ΄ και Ε΄ τάξεων με τις δασκάλες τους κ Download the movie Fate. Τσιμπογιάννη Χ. και κ. Φίλη Δ., την κ. Τσάμη Γ., τον κ. Δασύρα Ν. και την εκπ/κό ΤΠΕ κ. Βακάλογλου Χ 슈퍼 혼두라. ακολουθώντας τον βηματισμό Μαθαίνω-Σκέφτομαι-Δρω συνδιαλέγονται με την παραπάνω θεματική και αντιλαμβάνονται ότι έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε αλλαγές για έναν πιο δίκαιο και βιώσιμο κόσμο Park Rai1. Ενημερώνονται, ευαισθητοποιούνται και διαμορφώνουν έναν νέο τρόπο σκέψης σχετικά με την κατανάλωση και τη διαχείριση των άχρηστων υλικών address. Έναν τρόπο σκέψης που θα διυλίζει την κατανάλωση με τελικό στόχο όχι την αύξηση της ανακύκλωσης αλλά τη μη παραγωγή αποβλήτων Best Citizen. Η στόχευση του προγράμματος είναι κυρίως στην καλλιέργεια αξιών και στη δυνατότητα των παιδιών να αποτελέσουν μέρος της λύσης του προβλήματος.

     Στο πλαίσιο αυτό οι μαθητές των Δ ΄ και Ε΄ τάξεων οργάνωσαν ένα ανταλλακτικό παζάρι με τη συνεισφορά όλων των μαθητών του σχολείου μας, οι οποίοι προσέφεραν βιβλία, επιτραπέζια παιχνίδια και άλλα αντικείμενα που δε χρειάζονταν.