Το θεατρικό έργο «Η Αυγή και ο Ανθός», έρχονται στο σχολείο μας.

 Η Αυγή και ο Ανθός: Ένα παραμύθι για τη δύναμη της αλληλεγγύης

Το θεατρικό έργο για παιδιά του Θωμά Βελισσάρη, «Η Αυγή και ο Ανθός», έρχονται στο σχολείο μας την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018 hex editor 다운로드.

Η διεθνής ομάδα Hippo, με τη χρήση τεχνικών σωματικού θεάτρου και ζωντανής μουσικής, στήνει ένα πληθωρικό ψυχαγωγικό θέαμα για παιδιά όλων των ηλικιών 도리를 찾아서 더빙.

 Το έργο όπως προκύπτει από το ίδιο του το θέμα πραγματεύεται την κοινωνική δικαιοσύνη και την αλληλεγγύη Download The Great Escape 1 episode. Και όπως άλλωστε λέει το πηγάδι: «Σημασία έχει ο ένας ή οι πολλοί;».

     Πρόκειται για ένα παραμύθι, που μας μεταφέρει σε έναν κόσμο ναι μεν φανταστικό, που δεν παύει όμως να έχει άμεση σχέση τόσο με το σήμερα όσο και με το χθες, καθώς γίνεται λόγος για τη διεφθαρμένη εξουσία και την ευτυχία των λίγων σε βάρος των πολλών Download Tianlimamart 4.

Πιο συγκεκριμένα, συναντούμε τον Βασιλιά, στου οποίου τα χέρια είναι συγκεντρωμένες όλων των μορφών οι εξουσίες και με τη βοήθεια των υποτακτικών του φυλακίζει σε ένα μαγικό μενταγιόν τις σκέψεις, τα όνειρα και τα «θέλω» των υπηκόων του 모야모 다운로드. Στην ουσία, στερούνται ελεύθερης βούλησης. Και ενώ έχει γίνει απόπειρα να ανατραπεί η εν λόγω κατάσταση με την επανάσταση των χωρικών, μαθαίνουμε ότι απέτυχε και πλέον η μόνη ελπίδα είναι η ένωση των δίδυμων αδελφών, δηλαδή της Αυγής και του Ανθού, καθώς την πρώτη την απάγει ο Βασιλιάς Windows 7 Chrome.

Κάποια από τα θέματα, που αναδύονται λοιπόν σχετίζονται με τα όσα προαναφέρθηκαν και φυσικά ο κάθε θεατής, μικρός ή μεγάλος μπορεί να έρθει σε επαφή και με άλλα θέματα μέσω της αλληλεπίδρασής του με την παράσταση, καθώς η ιστορία μας μπορεί να είναι ένα παραμύθι με τους δύο γνωστούς πόλους, καλό – κακό, ωστόσο κατά τη διάρκεια της παράστασης, μέσω των πρωταγωνιστών της και τη διαδικασία ενηλικίωσής τους γίνεται φανερό ότι τα πράγματα δεν είναι πάντα ή μόνο, άσπρο ή μαύρο Covey Home Builder.

   Μετά το τέλος της παράστασης, ακολουθεί Εκπαιδευτικό Δράμα 극비수사 다운로드.

Το Εκπαιδευτικό Δράμα είναι μια διαδικασία μέσα από την οποία το θέατρο χρησιμοποιείται ως εργαλείο για μια συμμετοχική εμπειρία με εκπαιδευτικό χαρακτήρα.  Τα παιδιά μέσα από ομαδικές ασκήσεις εμπιστοσύνης και αυτοσχεδιασμούς, αλλά και άλλες τεχνικές του εκπαιδευτικού δράματος (Ηot Seat, Διάδρομος Συνείδησης,  Συλλογικό Γλυπτό κ.ά.), μαθαίνουν να συνεργάζονται, να γίνονται ομάδα και να εμπιστεύονται τους άλλους μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον 8 downloads of Pinocchio. Το Εκπαιδευτικό Δράμα που σχεδιάστηκε για την συγκεκριμένη παράσταση βοηθάει τα παιδιά να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα όπως η δικαιοσύνη και η ελευθερία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ενισχύσει τη συναισθηματική τους ισορροπία και να ενδυναμώσει την προσωπικότητά τους Half-life.

Έτσι, με τις  θεατρικές δραστηριότητες, συμμετέχουν οι μαθητές σε έναν φανταστικό κόσμο, εμπνευσμένο απ’ το θέαμα που παρακολούθησαν. Αυτή η διαδικασία, όπως αναφέρει η ομάδα Hippo,  βοηθάει τα παιδιά «να αναπτύξουν την κριτική τους σκέψη και να ευαισθητοποιηθούν σε θέματα όπως η δικαιοσύνη και η ελευθερία, ενώ παράλληλα προσπαθεί να ενισχύσει τη συναισθηματική τους ισορροπία και να ενδυναμώσει την προσωπικότητά τους».