Παγκόσμια ημέρα Μουσείων

  Η 18η Μαΐου καθιερώθηκε από το 1977 ως Διεθνής Ημέρα Μουσείων (International Museum Day), από το Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων (ICOM), προκειμένου να αναδείξει τον ρόλο των μουσείων στη σύγχρονη κοινωνία Download the f12 photo.

” Το μήνυμα αυτής της επετείου είναι να γίνουν τα μουσεία φορείς πολιτισμικών ανταλλαγών “με σκοπό την ενίσχυση της μόρφωσης, την προώθηση της αμοιβαίας κατανόησης, την ειρήνη και τη συνεργασία μεταξύ των λαών”

Κάθε χρόνο, εορτάζεται σ’ όλες τις χώρες-μέλη του ICOM, η ημέρα αυτή με ομιλίες, εκθέσεις, συναντήσεις και άλλες εκδηλώσεις, με θέματα που συνδέονται με τα μουσεία και το ρόλο τους στη σύγχρονη κοινωνία 신비아파트 극장판 하늘도깨비 대 요르문간드.

 Παγκόσμια ημέρα Μουσείων και οι μαθητές της Ε΄ τάξης του σχολείου μας θα ξεναγηθούν στα Μουσεία της πόλης μας: στο Μουσείο Ορυκτών, στο Μουσείο Ραδιοφώνου και στο Μουσείο Καραγκιόζη 타요 차고지 놀이.
Η Δράσεις του Δήμου για την ημέρα Μουσείων, θα ολοκληρωθεί στις 20:00 με την συναυλία της δημοτικής μας ορχήστρας ΕΛΑΙΑ στην αυλή των μουσείων Juniper network connect.