Επίσκεψη των Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων στο TEAM MAGMA

 Την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018, οι μαθητές του σχολείου μας θα επισκεφθούν τον πολυχώρο «TEAM MAGMA» στη Γλυφάδα Download Google Office. Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο του μαθήματος της Γεωγραφίας και έχει σκοπό μέσω του διαδραστικού – ανακαλυπτικού παιχνιδιού να επιτύχει την εξοικείωση των μαθητών/μαθητριών με τις έννοιες του προσανατολισμού, των συντεταγμένων και της οπτικοποίησης, οι οποίες είναι βασικές στο γνωστικό αντικείμενο της Γεωγραφίας 로케일 에뮬레이터 다운로드.

Οι μαθητές γίνονται «εξερευνητές», γνωρίζουν πολιτισμικά και πολιτιστικά στοιχεία από άλλες περιοχές του πλανήτη και μέσα από δοκιμασίες, γρίφους και προκλήσεις, πάντα με οδηγό τη φαντασία, τη λογική και τις γνώσεις τους, προκαλούνται να εμπλακούν και να διαχειριστούν έννοιες όπως οι αποστάσεις, οι εκτάσεις, οι κλίμακες, ο προσανατολισμός, οι συντεταγμένες, ο προσδιορισμός θέσης, η αναγνώριση μοτίβων, έννοιες-κλειδιά στον τομέα της Γεωγραφίας imagej 32bit 다운로드. Να οπτικοποιήσουν και να συνδυάσουν πληροφορίες, να επεξεργαστούν δεδομένα από χάρτες, να σχεδιάσουν βέλτιστες διαδρομές, να γνωρίσουν τα διαφορετικά είδη προβολών και τον καθοριστικό ρόλο της «οπτικής γωνίας» από την οποία βλέπουμε κάτι, καλλιεργώντας τη χωρική τους αντίληψη, τον τρόπο διαχείρισης πληροφοριών για την εξαγωγή έγκυρων συμπερασμάτων, δεξιότητες που στη σημερινή εποχή είναι ο πυλώνας και ο πιο καίριος στόχος του μαθήματος της Γεωγραφίας αλλά κυρίως κρίσιμες για την καθημερινή ζωή τους 25th edition of the Changu Theater Edition.

Μία μοναδική περιπέτεια εξερεύνησης! Τρία διαφορετικά Προγράμματα Γεωγραφίας, διαβαθμισμένης δυσκολίας, που απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου & Λυκείου cacheslide.

Τα παιδιά «ταξιδεύουν» και αναζητούν χαμένες πόλεις, ναυάγια και θησαυρούς σε όλο τον κόσμο και προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις σε μυστήρια και μύθους εκατοντάδων χρόνων China site. Θα τα καταφέρουν; Μόνο με συνεργασία και ομαδικότητα θα μπορέσουν να φτάσουν στον προορισμό τους και να μη χαθούν Doctor Strangers! όπως αναφέρεται στο: http://team-magma.gr/magma-explorers/

 

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

                                      4ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΓ Download raspberries. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

                                                        «ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ»

                                                            ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

_____ υπογραφόμεν_______________________  κηδεμόνας τ___  μαθητ___ ______________________  ____________________________ της ____ τάξης ΔΗΛΩΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ότι ΕΠΙΤΡΕΠΩ/ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ (να διαγραφεί αυτό που δεν ισχύει) στo παιδί μου να συμμετέχει στην εκπαιδευτική επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει το σχολείο την Τρίτη 16 Οκτωβρίου στον πολυχώρο «TEAM MAGMA» στη Γλυφάδα 모던 컴뱃 5 다운로드. Η επίσκεψη γίνεται στο πλαίσιο του μαθήματος της Γεωγραφίας και έχει σκοπό μέσω του διαδραστικού – ανακαλυπτικού παιχνιδιού να επιτύχει την εξοικείωση των μαθητών/μαθητριών με τις έννοιες του προσανατολισμού, των συντεταγμένων και της οπτικοποίησης, οι οποίες είναι βασικές στο γνωστικό αντικείμενο της Γεωγραφίας 후르츠팡팡.

Ώρα επιστροφής: 13:15 (περίπου).

Ο γονέας

(Υπογραφή)

Tags: