Επιλογή σημαιοφόρων και παραστατών

Αποτέλεσμα εικόνας για παρελαση Η επιλογή των σημαιοφόρων γίνεται κατ’ εξουσιοδότηση της παραγράφου 5 του άρθρου 3 του Π.Δ I love. 79/2017 (ΦΕΚ 109Α) και με βάση τις σχετικές Υ.Α.

Ειδικότερα :
Α) Σχολικές μονάδες με λειτουργία ενός (1) τμήματος στη ΣΤ΄ τάξη
Σημαιοφόροι ορίζονται δύο (2) μαθητές της ΣΤ’ τάξης, o ένας για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και o άλλος από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους 반짝반짝 빛나는 다운로드.
Παραστάτες ορίζονται δέκα (10) μαθητές της ΣΤ΄ τάξης, πέντε (5) για το χρονικό διάστημα μέχρι 31 Ιανουαρίου και πέντε (5) για το χρονικό διάστημα από 1η Φεβρουαρίου μέχρι το τέλος του διδακτικού έτους 제노프로.
Η επιλογή σημαιοφόρων, παραστατών και υπευθύνου κατάθεσης στεφάνου πραγματοποιείται με τη διαδικασία της κλήρωσης ανάμεσα στο σύνολο των μαθητών της τάξης και η τήρηση των προαναφερομένων είναι υποχρεωτική vx ace 다운로드.

Διαδικασία
Η κλήρωση διενεργείται παρουσία του συνόλου των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης και των υπεύθυνων εκπαιδευτικών των τμημάτων, με ευθύνη του διευθυντή της σχολικής μονάδας ή του νόμιμου αναπληρωτή του και συντάσσεται σχετικό πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων Download The Rogue King txt.

ΕΝΔΥΣΗ  ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ

Αγόρια:

Γραβάτα  χρώματος σκούρο μπλε

Μπερές

Λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο

Καζάκα χρώματος μπλε

Παντελόνι ή  τζιν  χρώματος  σκούρο μπλε

Μαύρα παπούτσια

Κορίτσια:

Φουλάρι χρώματος σκούρο μπλε με λευκό πουά

Καζάκα χρώματος μπλε

Λευκό μακρυμάνικο πουκάμισο

Φούστα χρώματος  σκούρο μπλε

Καλσόν στο χρώμα του δέρματος

Μαύρα  παπούτσια

 

  • Το άγημα της σημαίας θα φοράει άσπρα γάντια τα οποία θα παραδώσει στους μαθητές η Δ/νση του σχολείου Download Hedge Talk.