5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

   Στο πλαίσιο του προγράμματος του ΥΠ.Π.Ε.Θ Naver tv 1080p. «5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού-Ευρωπαϊκή Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού 2018» με σύνθημα «Ας κινηθούμε», το σχολείο μας διοργάνωσε σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, με μεγάλη επιτυχία, την Αθλητική του Ημέρα 그들이사는세상 다운로드.
 Καλεσμένος στο σχολείο μας, με απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων ήταν ο αθλητής Κουτούλιας Χρήστος, ο οποίος κατέκτησε τη 2η θέση  του πόντιουμ των νικητών στο τριπλούν κατηγορίας Τ47 윈도우 10 sticky note.  Ο Έλληνας πρωταθλητής, με επίδοση 13 μέτρα 84 εκατοστά που αποτελεί ατομικό ρεκόρ, στο πρώτο κιόλας άλμα, κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο  στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου ΑμΕΑ του Λονδίνου Kitaric.
O k Download the Google Play Book. Kουτούλιας μίλησε με τους μαθητές μας και μοιράστηκε μαζί τους σκέψεις, συναισθήματα, εμπειρίες 검정고시 다운로드.
 Στη συνέχεια είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ποικίλες δραστηριότητες, όπως ομαδικά
   και   ατομικά παιχνίδια στο προαύλιο του σχολείου, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία και την άσκηση για την απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής σε συνδυασμό με την κίνηση-άθληση Adobe Illustration.
Την επιμέλεια των αθλητικών δραστηριοτήτων είχε ο εκπαιδευτικός Φυσικής Αγωγής του σχολείου, κ Download Grass Messenger. Σιούντρης Θανάσης σε συνεργασία με τους δάσκαλοι/ες των τάξεων.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους Download Mobile Kart Rider!