Η γιορτή του σχολείου μας για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940

 Την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018 το σχολείο μας διοργάνωσε γιορτή μνήμης και τιμής στους ήρωες του Σαράντα Download Windows 10 right away.
 Πρωταγωνιστές οι μαθητές και μαθήτριες της E΄ τάξης με την καθοδήγηση των δασκάλων τους κ.κ Download the flip album. Κάππου Πόπης και Καλούρη Χαρίκλειας καθώς και της μουσικού μας κ. Χατζοπούλου Ιωάννας 콜드오브듀티.
Η γιορτή ξεκίνησε με την καθιερωμένη παράδοση της ελληνικής σημαίας από την Διευθύντρια του Σχολείου κ Download KakaoTalk Anifang. Ευαγγελίου Μαρία και τον Γυμναστή  κ. Σιούντρη Θανάση στην αναπληρώτρια σημαιοφόρο της 1ης περιόδου, μαθήτρια του ΣΤ τάξης java 첨부 파일 일괄 다운로드. Δίπλα της βρίσκονταν ο σημαιοφόρος της 2ης περιόδου, μαθητής της ίδιας τάξης  και όλοι/ες οι παραστάτες/τριες Download streaming videos.
 Στη συνέχεια οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης, ανέλαβαν να ζωντανέψουν τις μνήμες εκείνων των ημερών που η πατρίδα μας έγραψε χρυσές σελίδες, τόσο στη δική της, όσο και στην παγκόσμια ιστορία download scratch 3.0. Δίκαια εισέπραξαν το χειροκρότημα όλων.
Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!