προς τον Σχολικό Σύμβουλο του σχολείου μας κ. Κάππο Ιωάννη

Ευχαριστήρια Επιστολή

Αξιότιμε κ Download Pokemon bw. Σχολικέ Σύμβουλε, αγαπητέ συνάδελφε,

ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας, με τη λήξη της θητείας σας,  εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του τόσο για την άψογη, επαγγελματική, ανθρώπινη και δημιουργική συνεργασία μας, όσο και για θέματα λειτουργίας της σχολικής μονάδας, αλλά και για τις επιμορφωτικές δράσεις που μας προσφέρατε με σκοπό την ποιοτική αναβάθμιση της Δημόσιας Εκπαίδευσης Pop music music.

Υπηρετήσατε ως αμέριστος συμπαραστάτης του μαχόμενου  εκπαιδευτικού, σε όλη τη διάρκεια της θητείας σας, το θεσμό του σχολικού συμβούλου That's so raven.

Ο θεσμός του σχολικού συμβούλου προσέφερε τα μέγιστα, όταν τον υπηρέτησαν εκπαιδευτικοί όπως εσείς, με άποψη, γνώση, δύναμη, αγάπη για τον συνάδελφο και επιστημοσύνη για το επάγγελμα. 

Όλα τα χρόνια της θητείας σας υπήρξατε αμέριστος συμπαραστάτης στα καθημερινά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίσει ένα σχολείο 일사각오. Πάντοτε με συγκεκριμένες προτάσεις όσον αφορά στη «εκπαιδευτική καθημερινότητα» του σχολείου.  

Σταθήκατε δίπλα στο δάσκαλο και στα καθημερινά προβλήματα του ως παιδαγωγικός προϊστάμενος Download the Exorcist subtitles.

Σας ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην πορεία της εκπαιδευτικής  διαδρομή σας στον χώρο της εκπαίδευσης, στην οποία είμαστε βέβαιοι πως έχετε να προσφέρετε ακόμα πολλά με τις γνώσεις και την πολύτιμη εμπειρία  σας Download Prestige!

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων