οι μαθητές της Γ΄ & Δ΄τάξης πάνε θέατρο

 Οι μαθητές της Γ΄και Δ΄τάξης θα επισκεφτούν την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου το θέατρο ΔΙΑΝΑ, να απολαύσουν τη θεατρική παράσταση: “ΜΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ” του Κάρολου Ντίκενς Chief Architect.

     Λίγα λόγια για το έργο: Ο πλούσιος αλλά, τσιγκούνης Εμπενίζερ Σκρουτζ , ο οποίος μισεί κυριολεκτικά τα Χριστούγεννα, βιώνει μέσα σε μία μόνο νύχτα μία μοναδική εμπειρία, τρομαχτική μα συνάμα, λυτρωτική 나라가 불탄다 다운로드! Έπειτα από τη μεταφυσική «επίσκεψη» του συνεταίρου του Τζέικομπ Μάρλεϊ , τον επισκέπτονται τρία Πνεύματα Download servletoutputstream. Το Πνεύμα των Παρελθοντικών Χριστουγέννων, το Πνεύμα των Χριστουγέννων του Παρόντος και το Πνεύμα των Μελλούμενων Χριστουγέννων 던그리드 복돌. Ο άσπλαχνος Σκρουτζ, αγγίζοντας συναισθήματα που είχε για χρόνια ξεχασμένα, μαλακώνει και πλημμυρίζει Αγάπη outlook express 6 다운로드.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη που υπογράφει και τη θεατρική διασκευή και η οποία παραμένει πιστή στο πρωτότυπο κείμενο και λόγο του Ντίκενς 오즈 리포트 디자이너.

Τον απαιτητικό ρόλο του τσιγγούνη Εμπενίζε Σκρουτζ παίζει ο εξαιρετικός ηθοποιός Θανάσης Κουρλαμπάς 프로툴11. Μαζί του ένας 15μελής θίασος, ενώ σε ρόλο έκπληξη ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης!