Το σχολείο μας πάει Θέατρο την Τετάρτη 29-11-2017

      Την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017 οι μαθητές/τριες των Γ΄και Δ΄ τάξεων του σχολείου μας θα επισκεφθούν το Θέατρο Κάππα, να παρακολουθήσουν την παράσταση: ¨Το αγόρι με τη βαλίτσα¨ . 
 Το έργο του δημοφιλέστερου συγγραφέα για παιδιά και εφήβους στη Μεγάλη Βρετανία Μάικ Κένι επιλέγει και ανεβάζει ο γνωστός σκηνοθέτης Ηλίας Καρελλάς στην υπέροχη μετάφραση-διασκευή της Ξένιας Καλογεροπούλου 구글드라이브 용량 초과 다운로드.
Το θέατρο σκιών συναντά το θέατρο και τη μουσική.
… λίγα λόγια για το έργο που θα δούμε: Ένα νεαρό αγόρι, που ζει κάπου στη Μέση Ανατολή, φαντάζεται ταξίδια σαν του Σεβάχ του Θαλασσινού 윈도우10 다시. Όταν ξεσπά πόλεμος, ο μικρός Ναζ ξεκινά το δικό του διαφορετικό ταξίδι. Διασχίζει ερήμους, βουνά και θάλασσες με μόνη συντροφιά την Κρίσια, ένα κορίτσι που έχει και αυτό τον ίδιο προορισμό, ώσπου να φτάσει στο Βερολίνο και να συναντήσει το μεγαλύτερο αδελφό του, έχοντας στη βαλίτσα του μοναδικό όπλο τις ιστορίες του 기어s 유심 다운로드.

Το έργο έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το προσφυγικό ζήτημα, με τρόπο συγκινητικό αλλά και συχνά διασκεδαστικό Download the mall for free. Μια διαφορετική περιπέτεια που θα συναρπάσει αλλά και θα προβληματίσει θεατές κάθε ηλικίας 김씨네 편의점 다운로드.

Μια ξεχωριστή θεατρική εμπειρία για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας Pandemic!