ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στη γιορτή της 25ης Μαρτίου. Ενημέρωση για παρέλαση

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 δεν θα γίνουν μαθήματα, αλλά θα πραγματοποιηθεί εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων από 08:15 έως 09:45 10 million.
Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οι μαθητές και μαθήτριες της Ε΄ τάξης και μετά την ολοκλήρωσή της όλοι/ες οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους 굿윌헌팅 한글자막 다운로드.
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών από το σχολείο Download rainbow beads.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 ο σημαιοφόρος και οι παραστάτες της  ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κ 헬로카봇 시즌4. Κουκά Φρόσω, θα εκπροσωπήσουν  το σχολείο μας στην επίσημη δοξολογία στην εκκλησία των Αγ Download kbs streaming. Αναργύρων και θα συμμετάσχουν στην κατάθεση στεφάνων που θα πραγματοποιηθεί στις 10:30, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου Samsung Restore Solution 8.

Οι μαθητές/τριες των ΣΤ΄, Ε΄και Δ΄ τάξεων, συνοδευόμενοι από τον γυμναστή κ asus driver. Σιούντρη Α.,  θα λάβουν μέρος στην Παρέλαση.
Για τη διαδικασία της Παρέλασης θα δοθούν ειδικές οδηγίες στους γονείς των μαθητών/τριών των τάξεων που θα λάβουν μέρος, με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα 국세청 홈택스 다운로드.

Μετά το πέρας της παρέλασης οι γονείς παραλαμβάνουν τα παιδιά τους με δική τους ευθύνη στη διασταύρωση των οδών Αγίων Αναργύρων και Ηρώων Πολυτεχνείου, στο τέλος της πλατείας των Αγίων Αναργύρων.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου