Το 4ο Δημοτικό Σχολείο Αγίων Αναργύρων εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων

 Σας ενημερώνουμε ότι το σχολείο μας, σύμφωνα με την υπ αριθμ Φ.17/47528/Δ1/28-3-2019 εγκύκλιο του ΥΠΠΕΘ, εντάχθηκε στο Δίκτυο Σχολικών Βιβλιοθηκών Δημόσιων Δημοτικών Σχολείων της χώρας, μετά την ικανοποίηση σχετικού αιτήματός μας Code scratch! Ως αποτέλεσμα της έγκρισης αυτής το σχολείο θα παραλάβει από το επόμενο σχολικό έτος σχετικό εξοπλισμό καθώς και εφάπαξ χρηματοδότηση για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης με 170 νέους (σύγχρονους) τίτλους λογοτεχνικών και άλλων βιβλίων 동원참치!

 Οι σχολικές βιβλιοθήκες αποτελούν ένα σημαντικό βοήθημα για τη διεξαγωγή των μαθημάτων και η χρήση τους συμβάλλει στην εξοικείωση των μαθητών με την αναζήτηση της πληροφορίας και με άλλα μέσα εκτός των σχολικών εγχειριδίων, ώστε η γνώση να είναι αποτέλεσμα της μελέτης και της κριτικής αξιολόγησης των πηγών, γεγονός που συμβάλει στο στόχο της εκπαίδευσης που είναι η ενδυνάμωση των μαθητών που θα εξελιχθούν σε πολίτες ικανούς να διαχειριστούν την κοινωνία της γνώσης και των πληροφοριών Download Okiga's Fun Trip.

Σκοπός της δημιουργίας Συστήματος Δικτύου Σχολικών Βιβλιοθηκών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση είναι η αποτελεσματική συμβολή τους στη δημόσια εκπαίδευση Download google mail attachments.

Από τη διεύθυνση του σχολείου