Σχολικά Γεύματα 2019

   Αγαπητοί γονείς,    
σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 6 Μαΐου 2019 (την πρώτη ημέρα που ανοίγουμε, μετά τις διακοπές του Πάσχα) ξεκινά το πρόγραμμα του ΥΠ.Π.Ε.Θ : «Σχολικά Γεύματα»,  στα πλαίσια της Μεσογειακής Διατροφής.       

Κάθε παιδί που έχει δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα θα πρέπει να έχει μαζί του καθημερινά μια τσάντα πολλαπλών χρήσεων για να παραλαμβάνει τα πακέτα με τα φαγητά Download switch cuff games. Υπενθυμίζουμε ότι μόνο τα παιδιά που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα θα καταναλώνουν τα φαγητά στο σχολείο 윤고딕 340.

Παρακαλείσθε όπως επικαιροποιηθεί το θέμα των αλλεργιών που τυχόν έχουν προκύψει από την αρχική δήλωσή σας Download the Three Kingdoms 11pk Remaster.

Συνεπώς θα πρέπει να συμπληρωθεί εκ νέου η σχετική δήλωση ανάλογα και να προσκομιστεί στο σχολείο (στον δάσκαλο / δασκάλα της τάξης) άμεσα fnis.

ΠΡΟΣΟΧΗ !

Για την 1η μέρα εφαρμογής του προγράμματος τα παιδιά που παρακολουθούν το Ολοήμερο Πρόγραμμα του σχολείου να έχουν μαζί τους φαγητό για αποφυγή απρόοπτων καταστάσεων vyprvpn 다운로드.

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………..……………………………….……………………..………………………. 윤고딕 700.
δηλώνω υπεύθυνα ότι δέχομαι το παιδί μου ……………………………………………………………………………, που είναι μαθητής/τρια της ……  τάξης, του 4ου Δημ Download linux sftp file. Σχολείου Αγ. Αναργύρων, να σιτίζεται στο Σχολείο με το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα» που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Acrobat 11 Pro.
Δηλώνω επίσης, ότι το παιδί μου δεν έχει / έχει (υπογραμμίστε κατάλληλα) αλλεργία, δυσανεξία σε
συγκεκριμένες τροφές csr driver.
Σε περίπτωση που έχει κάποια αλλεργία-δυσανεξία, γράψτε, εφόσον γνωρίζετε τις τροφές που την
προκαλούν (π.χ αυγό, ψάρι κλπ) :
……………….   ……………………………………   ……………………………………    ……………………………… 뷰티인사이드 다운로드.
Αγ. Ανάργυροι, …./5 /2019
Ο/Η ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΔΗΛΩΝ/ΟΥΣΑ

Υπoγραφή και ολογράφως Ονοματεπώνυμο

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΛΟΗΜΕΡΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Ο/Η κάτωθι υπογεγραμμένος/η ……………………………………………………..
δηλώνω υπεύθυνα ότι δέχομαι το παιδί μου ……………………………………………………………….,
που είναι μαθητής/τρια της …….  τάξης, του 4ου Δημ. Σχολείου Αγ. Αναργύρων, να σιτίζεται με το πρόγραμμα «Σχολικά Γεύματα», που υλοποιεί το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, παίρνοντας το γεύμα στο σπίτι του.
Δηλώνω επίσης, ότι το παιδί μου δεν έχει / έχει (υπογραμμίστε κατάλληλα) αλλεργία, δυσανεξία σε
συγκεκριμένες τροφές. Σε περίπτωση που έχει κάποια αλλεργία-δυσανεξία, γράψτε, εφόσον γνωρίζετε τις τροφές που την προκαλούν (π.χ ψάρι, αυγό κλπ):…………………………………………………..
Αγ. Ανάργυροι, …../5/2019
Υπoγραφή και ολογράφως Ονοματεπώνυμο

 

Από τη διεύθυνση του σχολείου