Έκθεση Βιβλίου στο σχολείο μας από 16/12/2019 έως 20/12/2019

Από τις 16/12/2019 μέχρι και τις 20/12/2019 πραγματοποιείται στο Σχολείο μας Έκθεση Βιβλίου, την οποία διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων.  Στόχος  της διοργάνωσης αυτής είναι η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας 넷 플릭스 다운로드.

Αναμφίβολα, η αξία του βιβλίου στη ζωή όλων μας είναι ανεκτίμητη. Το βιβλίο συμβάλλει στην αισθητική απόλαυση, την ανάπτυξη της δημιουργικότητας και της φαντασίας, τη γνώση, την αντίληψη του εαυτού και του κόσμου, την κατανόηση του Άλλου Download the e-government framework file.

Η διαπίστωση ότι, στη χώρα μας, το ενδιαφέρον των παιδιών για την ανάγνωση εξωσχολικών βιβλίων μειώνεται, ενώ τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας μονοπωλούν το ενδιαφέρον τους, μας ανησυχεί όλους Download opengl 2.0. Γι` αυτό, η καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας και ο επαναπροσδιορισμός της σχέσης του παιδιού με το βιβλίο θα πρέπει να αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της εκπαιδευτικής κοινότητας 무료 데몬.

Στην κατεύθυνση αυτή, οι εκθέσεις  βιβλίων φέρνουν τα παιδιά κοντά με το Βιβλίο και τα βοηθούν  διαμορφώσουν κουλτούρα αναγνώστη, ώστε να εξασφαλίσει τη διά βίου ενασχόληση με το βιβλίο και το διάβασμα γενικότερα Download the North Font.