το 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων θα ταξιδέψει με το 1° πανευρωπαϊκά Λεωφορείο Ανακύκλωσης

     Την Τετάρτη 26 και την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020 το 4ο Δημοτικό Σχολειο Αγ 모던토킹 노래 다운로드. Αναργύρων θα παρακολουθήσει πρόγραμμα ανακύκλωσης στο 1° πανευρωπαϊκά “Λεωφορείο Ανακύκλωσης”, το 1ο «KINHTO ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», στα πλαίσια του προγράμματος της δημιουργίας κουλτούρας έξυπνης διαχείρισης των καθημερινών απορριμάτων που αλληλεπιδρούμε με τους μαθητές μας 장미 의 이름.

Το «ΚΙΝΗΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» έχει αναπτυχθεί, με στόχο την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής συνείδησης των μαθητών στα θέματα της βιώσιμης ανάπτυξης και της κυκλικής οικονομίας Download the Spring And Autumn National Story.

Η ηλεκτρική ενέργεια που απαιτείται για τη λειτουργία του αυτόματου μηχανήματος ανταποδοτικής ανακύκλωσης μεταλλικών και πλαστικών συσκευασιών, καθώς και των οπτικοακουστικών μέσων του «ΚΙΝΗΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ», εξασφαλίζεται από ειδικό σύστημα φωτοβολταϊκών πάνελ, αξιοποιώντας την ηλιακή ενέργεια και αποτελώντας ένα μοναδικό παράδειγμα «πράσινης και οικολογικής» Δράσης card game on your computer.

Το “Λεωφορείο Ανακύκλωσης” δέχεται καθημερινά μαθητές από τις 8.30-12.30, οι οποίοι μπορούν να πάρουν μέρος στην εκπαίδευση που πραγματοποιείται στους δύο ορόφους του 사용 매뉴얼. Στον 1ο όροφο του λεωφορείου οι μαθητές  μπορούν να παραδίδουν πλαστικές και μεταλλικές συσκευασίες και να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία  της ανακύκλωσης, μιας τα απορρίμματα συμπιέζονται εκείνη τη στιγμή και ταυτόχρονα να μαθαίνουν τρόπους να τα διαχωρίζουν netflix 영화 다운로드. Στο 2ο όροφο του λεωφορείου τα παιδιά μπορούν να πάρουν μέρος στη δράση ενημέρωσης που διαρκεί 1 διδακτική ώρα ez spc.

Ας ανεβούμε μαζί στο λεωφορείο της Ανακύκλωσης.

Όλοι, μαζί με τα παιδιά μας, να κάνουμε τον πλανήτη μας βιώσιμο για τις επόμενες γενιές 2018 illustration!

Να αγαπήσουμε το περιβάλλον. Να προστατέψουμε τη γη μας!

Δεν πετάμε σκουπίδια 유아 동영상. Ανακυκλώνουμε ή αναχρησιμοποιούμε.