το 4ο ΔΣ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στο πρόγραμμα: «Ο μικρός καταναλωτής… τα βασικά δικαιώματα»

 Την Τετάρτη 12/2/2020 το σχολείο μας, δια της κ 가짜톡3 다운로드. Σαββοπούλου Κ.,  διοργάνωσε επιμορφωτική ημερίδα, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, για τους μαθητές των Ε΄και ΣΤ΄ τάξεων, με θέμα: «Ο μικρός καταναλωτής… τα βασικά δικαιώματα» Frozen 2. Το θέμα ήταν σχετικό με την προστασία των δικαιωμάτων του μικρού καταναλωτή, στο πλαίσιο της προαγωγής της υπεύθυνης κατανάλωσης, καθώς και της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των μαθητών  και των εκπαιδευτικών ως προς τα εν λόγω ζητήματα Microsoft Windows 10 iso.
Η εμψυχώτρια κ. Φλώρου Αικ., που υποστήριξε το πρόγραμμα εκ μέρους της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ήταν εξαιρετική ως εισηγήτρια και ιδιαίτερα επικοινωνιακή με τους μαθητές μας 바이두 클라우드 대용량 다운로드. Χρησιμοποίησε θεωρίες και μεθόδους μάθησης, είχε σαφείς και συγκεκριμένους στό­χους για μαθητές του Δημοτικού σχολείου, εκμεταλλεύτηκε το διαθέσιμο χρόνο διδασκαλίας και εφάρμοσε συστήματα αξιολόγησης 스마트 폰 유튜브.
Οι μαθητές μας παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το πρόγραμμα και οι αξιολογήσεις τους που ακολούθησαν ήταν θετικότατες Download Inside Out Dubbing. Το ίδιο θετικά ήταν και τα μηνύματα που  αποκομίσαμε και από τους γονείς που επικοινώνησαν μαζί μας, αφού συζήτησαν το θέμα με τα παιδιά τους μετά το σχολείο fastboot 드라이버 다운로드.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας για την ενημερωτική  δράση της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, ελπίζουμε η εν λόγω δράση να έχει συνέχεια και διάρκεια και από τις δύο πλευρές (σχολείο-μαθητές και Γ Download Unborn Episode 5. Γρ) για να παρέχουμε τις γνώσεις στους μικρούς καταναλωτές για τα δικαιώματά τους, που θα τους χρειαστούν και ως αυριανοί υπεύθυνοι πολίτες 고주파음 다운로드.

Από τη Διεύθυνση