Ενημέρωση των γονέων για τη δημιουργία μαθητικών λογαριασμών στο Π.Σ.Δ.

 

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Λόγω της νέας απόφασης του ΥΠΑΙΘ για χρονική επέκταση της αναστολής λειτουργίας των σχολείων και σε εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου της κ Download rcs. Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων ενεργοποιείται η διαδικασία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 코요태 비상.

Θα τονίσουμε, ότι η εξ αποστάσεως εκπαίδευση αποτελεί αναγκαιότητα λόγω της πανδημίας, δεν υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τη δια ζώσης διδασκαλία στο σχολείο με την αλληλεπίδραση μαθητών – εκπαιδευτικών 자바 버추얼 머신.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας η διαδικασία έναρξης της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης περιλαμβάνει την υποχρέωση των γονέων να μπουν στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο (Π.Σ.Δ.) και να προβούν σε δημιουργία μαθητικού λογαριασμού 도원경.

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω του τεράστιου φόρτου του δικτύου η διαδικασία για τις λοιπές προπαρασκευαστικές ενέργειες είναι πολύ χρονοβόρα 드림 pe. Παρόλα αυτά οι εκπαιδευτικοί του σχολείου καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την, κατά το δυνατόν, συντομότερη υλοποίησή τους Download from mac.

Η εκπαίδευση αυτή είναι ασύγχρονη και αφορά κυρίως τη διατήρηση της επαφής δασκάλων και μαθητών και θα περιλαμβάνει έντυπα, επαναληπτικές ασκήσεις κ.α 왕좌의 게임 시즌7 5화.

Παρακαλούμε να επισκέπτεστε τακτικά την ιστοσελίδα του σχολείου για την άμεση και έγκυρη ενημέρωσή σας 스웨거 폰트.

Από τη διεύθυνση του σχολείου