οδηγίες για την εγγραφή των μαθητών στα μαθήματα

   Αγαπητοί γονείς,

Προκειμένου να καταστεί ευκολότερη η εγγραφή των μαθητών στα ηλεκτρονικά μαθήματα του σχολείου μας παρακαλούμε ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες :

  • πληκτρολογείτε https://eclass.sch.gr/   
  • κάνετε είσοδο με τους κωδικούς του μαθητή (όνομα χρήστη – κωδικό πρόσβασης) dj doc 7. Το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο αυτόματα αναγνωρίζει ότι ο μαθητής ανήκει στο σχολείο μας
  • αριστερά, πατάτε το κουμπάκι Μαθήματα και παρουσιάζονται τα μαθήματα όλων των τάξεων του σχολείου Download the flip album. Επάνω και δεξιά στην οθόνη θα πρέπει να βλέπετε το όνομα χρήστη του μαθητή (με αγγλικούς χαρακτήρες) jw 플레이어 다운로드.
  • τσεκάρετε τα μαθήματα της τάξης του παιδιού σας και η εγγραφή ολοκληρώνεται.                                             Αν δεν καταφέρετε (για τεχνικούς λόγους) να δείτε και να επιλέξετε τα μαθήματα, η διαδικασία θα ολοκληρωθεί από τον δάσκαλο της τάξης, γιατί έχετε κάνει το βασικό βήμα, την είσοδο δηλαδή στην πλατφόρμα Download Patternmaker.

Λόγω της ταυτόχρονης εγγραφής χιλιάδων μαθητών πανελλαδικά στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα πρέπει να έχετε υπομονή vulkan 다운로드.

Η εγγραφή των μαθητών στην ηλεκτρονική τάξη πρέπει να έχει ολοκληρωθεί μέχρι τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, ημερομηνία η οποία έχει καθοριστεί από το ΥΠΑΙΘ Direct 11.

Από τη διεύθυνση του σχολείου