Εγγραφές μαθητών Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2020 – 2021

 Αγαπητοί γονείς,

Η Διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγίων Αναργύρων ¨Αδαμάντιος Κοραής¨ κάνει  γνωστό ότι:

  1. Οι εγγραφές των μαθητών για την Πρώτη (Α΄) Τάξη του Σχολικού Έτους 2020–2021 θα γίνουν από Παρασκευή 15 μέχρι και Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 Chrome Nicodon.
  2. Στην Πρώτη (Α΄) Τάξη γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από 1ηΙανουαρίου 2014 μέχρι και 31η Δεκεμβρίου 2014 pcrat 다운로드.
  3. Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:

α Download the Hangul edition of The Three Kingdoms 13 pk.  ΑΙΤΗΣΗ (παρέχεται και από το Σχολείο)

β 푹 영화. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (αυτεπάγγελτη αναζήτηση).

γ always on top. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια flash player 동영상 다운로드.

δ.  Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.)

εΑποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (π.χ 한글 윈도우 me iso. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ – ΕΥΔΑΠ, ή συμβόλαιο οικίας κ.λπ.)

στ Download Super Mario Sunshine. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Οδηγίες για την εγγραφή των μαθητών της Α΄τάξης

Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οι εγγραφές θα διενεργούνται καθημερινά 11:00 π.μ – 13:00 μ.μ από τη διευθύντρια του σχολείου από τις 15/5/2020 – 29/5/2020 σύμφωνα με τη σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων Download the equalizer.  Ο γονέας του προς εγγραφή μαθητή καταθέτει σχετική ΑΙΤΗΣΗ εγγραφής η οποία παρέχεται και από το σχολείο cemu 다운로드.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και αποφυγής συνωστισμού ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το σχολείο στο τηλέφωνο 2102613219 προκειμένου να καθορισθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής του με τήρηση των κανόνων προσωπικής προστασίας (μάσκα, γάντια και στυλό).

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) εκτός από τα παιδιά της Α΄ τάξης θα πρέπει να συμπληρωθεί και από τα παιδιά που θα φοιτήσουν στη Δ΄ τάξη το σχολικό έτος 2020 – 2021 (τα φετινά τριτάκια). Το ΑΔΥΜ έχει τριετή ισχύ.

Το ΑΔΥΜ θα πρέπει να προσκομισθεί στο σχολείο (ειδικά φέτος, λόγω της αναστολής λειτουργίας του) την πρώτη ημέρα λειτουργίας του σχολείου της επόμενης σχολικής χρονιάς (2020 – 2021). Για τη συμπλήρωσή του οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας ή στον προσωπικό τους παιδίατρο. Χωρίς έγκυρο ΑΔΥΜ οι μαθητές δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στο μάθημα της Γυμναστικής.

Στο Κέντρο Υγείας μπορεί να συμπληρωθεί ΔΩΡΕΑΝ το ΑΔΥΜ από τον παιδίατρο που θα εξετάσει το παιδί. ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο παιδίατρος κρίνει αναγκαίο, το παιδί θα παραπέμπεται από αυτόν για επιπλέον εξέταση (καρδιολογική, οφθαλμολογική κλπ).

Από τη Διεύθυνση του σχολείου