Επαναλειτουργία του σχολείου μας τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020

  Αγαπητέ γονέα,

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις της Υπουργού Παιδείας κ 응답하라 1988 무료. Κεραμέως Ν.  (25/5/2020), τα Δημοτικά Σχολεία θα επαναλειτουργήσουν τη Δευτέρα 1η Ιουνίου 2020 έως και τις 26 Ιουνίου 2020 Crystaldiskmark.

Τα τμήματα Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων θα λειτουργούν με έως 15 μαθητές τη φορά και με 1.5 μέτρο απόσταση στα θρανία 웃긴 움짤.

Τμήματα πάνω από 15 μαθητές θα λειτουργούν εκ περιτροπής: (ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και ΤΡΙΤΗ –ΠΕΜΠΤΗ)

Τα διαλείμματα θα γίνονται σε διαφορετικές ώρες για τη μείωση του συγχρωτισμού 2010 below.

Το Ολοήμερο Τμήμα ΔΕ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Λογικά, σήμερα ή αύριο, θα μας σταλεί αναλυτική εγκύκλιος η οποία θα σας κοινοποιηθεί άμεσα 해리포터와 마법사의 돌 게임.
Παρακαλούμε να βλέπετε καθημερινά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο προκειμένου να καταστεί δυνατή η επανέναρξη με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις 프린세스 메이커3.
Εντός των αμέσως επόμενων ημερών θα σας σταλεί υπεύθυνη δήλωση την οποία θα πρέπει να υπογράψετε και να μας στείλετε ΜΟΝΟ στην περίπτωση που το παιδί σας δεν προσέλθει στο σχολείο, εφόσον (κατά την κρίση σας), έχετε στο άμεσο οικογενειακό περιβάλλον σας άτομο/α που νοσούν ή ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού (άτομα άνω των 65, με χρόνια προβλήματα υγείας κλπ) 스타 인공지능 사이다.
Σε συνεδρίαση, ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου θα αποφασίσει για όλες τις λεπτομέρειες επαναλειτουργίας, σε εφαρμογή της σχετικής εγκυκλίου του ΥΠΑΙΘ Download the Hidden Singer 5 ring. Με νεότερη ανακοίνωσή μας θα ενημερωθείτε για τη δημιουργία των υποτμημάτων, για τις ακριβείς ημέρες και ώρες στις οποίες θα προσέρχονται οι μαθητές στο σχολείο, για τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές θα προσέρχονται και θα αποχωρούν και για οποιοδήποτε άλλο ζήτημα ανακύψει epson 프린터 드라이버 다운로드.
Από τη διεύθυνση του σχολείου