Χορήγηση Τίτλων Προόδου και Σπουδών και Ελέγχων βαθμολογίας Γ΄ τριμήνου 2020

    ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

   Θέμα: «Χορήγηση τίτλων και ελέγχων Γ΄ τριμήνου»

Σύμφωνα με την 15/22-6-2020 απόφαση  Συλλόγου Διδασκόντων:

  1. Την Παρασκευή 26 Ιουνίου 2020 θα χορηγηθούν στους μαθητές οι Τίτλοι Προόδου και Σπουδών και οι έλεγχοι βαθμολογίας Γ΄ τριμήνου msflxgrd.ocx 다운로드. Οι μαθητές θα παραλάβουν τους τίτλους και τους ελέγχους σε κλειστό και σφραγισμένο φάκελο Buddy Rush. Για λόγους υγείας και την αποφυγή συγχρωτισμού, οι γονείς δεν θα εισέλθουν στο σχολείο και δεν θα γίνει ενημέρωση γονέων Download virtual sidirom.
  2. Από 8:30 π.μ. έως 9:30 π.μ. θα χορηγηθούν οι τίτλοι και οι έλεγχοι Γ΄ τριμήνου στους μαθητές των Α΄, Β΄, Γ1΄,Γ2΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ1΄, ΣΤ2 των υποτμημάτων της 2 ης Υποομάδας(που είχαν μάθημα την Παρασκευή)και οι μαθητές θα αποχωρήσουν Download memories of the Alhambra Palace.
  3. Από 10:00 π.μ. έως 10:30 π.μ. θα χορηγηθούν οι τίτλοι και οι έλεγχοι Γ΄ τριμήνου στους μαθητές των Α΄, Δ΄, Ε΄, ΣΤ1΄ των υποτμημάτων της 1 ης Υποομάδας και οι μαθητές θα αποχωρήσουν Download Windows 10 iso.
  4. Από 11:00 π.μ έως 11:30 π.μ θα χορηγηθούν οι τίτλοι και έλεγχοι Β΄ και Γ΄ τριμήνου στους γονείς των μαθητών που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και απουσίασαν τον τρέχοντα μήνα με υπεύθυνη δήλωση των γονέων τους Download the slideshare file.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας οι Τίτλοι Σπουδών των μαθητών της ΣΤ΄ τάξης θα αποσταλούν στο γυμνάσιο όπου και οι μαθητές θα εγγραφούν αυτεπάγγελτα

Παρακαλούμε να τηρηθεί ο παραπάνω προγραμματισμός για την εύρυθμη λειτουργία της σχολικής μονάδας Blaise.

H διευθύντρια  και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου
σάς εύχονται καλό καλοκαίρι, χαρούμενες και ασφαλείς διακοπές 디아블로3 클라이언트.