Πραγματοποίηση αγιασμού στο σχολείο μας

ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΘΟ    Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:30 π.μ.,

στο προαύλιο του σχολείου για τους μαθητές της Α΄ τάξης                                                                                       και         για τους υπόλοιπους μαθητές στην αίθουσά τους download nx7.5.

Η προσέλευση στο σχολείο για τους μαθητές θα γίνει από 08:00-08:15 π.μ 레벨업하는 무신님 다운로드. υποχρεωτικά με μάσκα, σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του Υ.ΠΑΙ.Θ.. Οι μαθητές θα μπουν στις τάξεις όπου θα γίνει η πρώτη γνωριμία με το δάσκαλό τους BlackSmith Onara.

Οι γονείς δεν θα εισέρχονται στον χώρο του σχολείου.

Μετά τον Αγιασμό τα παιδιά θα παραλάβουν τα νέα τους βιβλία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να έχουν μαζί τους την τσάντα τους, ένα μολύβι και ένα τετράδιο Civilization 6 map.

Στις 11:00 θα αποχωρήσουν οι μαθητές όλων των τάξεων, υποχρεωτικά με τη συνοδεία του γονέα ή του κηδεμόνα τους.  Κανένας μαθητής δεν θα αποχωρήσει μόνος του mp4 다운로드.

 Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του σχολείου συνάντηση – ενημέρωση των γονέων μόνο της Α΄ τάξης, πάντοτε με χρήση μάσκας σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ, για θέματα καθημερινότητας του σχολείου με τη  διευθύντρια και τη δασκάλα της  Α΄ τάξης. Οι μαθητές της  Α΄ τάξης θα σχολάσουν περίπου στις 11 : 40 π.μ..

Από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου το πρωινό πρόγραμμα του σχολείου θα λειτουργήσει κανονικά. (8.15΄ – 13.15΄).
Μόλις ολοκληρωθεί η στελέχωση του σχολείου με διδακτικό προσωπικό, θα ξεκινήσει και το Ολοήμερο Πρόγραμμα. Θα ενημερωθείτε με επόμενη ανακοίνωση.
Παρακαλούμε πολύ να παρακολουθείτε την ιστοσελίδα του σχολείου μας, για όλες τις νέες ανακοινώσεις: http://4dim-ag-anarg.att.sch.gr/

Δεχθείτε τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή και δημιουργική χρονιά.

Από τη Διεύθυνση του σχολείου

Υ.Γ. Η ανακοινοποίηση στο ορθό σχετικά με το ωράριο λειτουργίας σχολείων για την ημέρα του αγιασμού προέκυψε ύστερα από το έγγραφο του ΥΠΑΙΘ Φ7/ 119778/Δ1/11-9-2020, με θέμα: ¨Διευκρινιστικές οδηγίες για Δημοτικά σχολεία την έναρξη του διδακτικού έτους 2020-2021¨το οποίο παραλήφθηκε από το σχολείο μας μετά τις 14.00 η ώρα και τη σχετική απόφαση του συλλόγου διδασκόντων.