Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

Ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαίδευση

(Βήματα αρχικής σύνδεσης και εγγραφής σε μαθήματα)

Η διεύθυνση στην οποία εισέρχεστε είναι https://eclass.sch.gr

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε  να προβείτε σε δημιουργία ηλεκτρονικών λογαριασμών για τους μαθητές μας της φετινής Α΄ τάξης 코끼리.
Με νεότερο ηλεκτρονικό μας μήνυμα θα ενημερωθείτε λεπτομερώς για τον τρόπο χρήσης του λογαριασμού και τις πλατφόρμες εξ αποστάσεως εκπαίδευσης 무사 백동수.
Η δημιουργία ηλεκτρονικών λογαριασμών είναι ένα απαραίτητο βήμα ώστε το σχολείο να είναι έτοιμο σε περίπτωση που οι συνθήκες επιβάλλουν την εξ αποστάσεως εκπαίδευση 의천도룡기 2018.
Τα στοιχεία του μαθητή (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο θα ισχύουν μέχρι την Γ΄ Λυκείου οπότε θα πρέπει να τα κρατήσετε στο αρχείο σας 던전공주.
Θα σας προτείναμε να μην αλλάξετε τους κωδικούς πρόσβασης (αν και έχετε το απόλυτο δικαίωμα) ώστε το σχολείο να μπορεί να σας τους στείλει εκ νέου σε περίπτωση απώλειάς τους 심슨 시즌 29.
Από τη διεύθυνση του σχολείου
Υ.Γ.:  Σας ενημερώνουμε ότι όποιος γονέας ενδιαφέρεται θα μπορεί να παρακολουθήσει eTwinning: Σεμινάριο που απευθύνεται στους γονείς, ιδιαίτερα των μικρών μαθητών, για την εξ αποστάσεως εκπαίδευση:  https://seminars.etwinning.gr/course/view.php?id=4242