Ενημέρωση για την Τηλεκπαίδευση από την Πέμπτη 11/2/2021

  Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, η σύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία μέσω WEBEX θα ξεκινήσει την Πέμπτη 11-2-2021 4k uhd movies. Θα είναι διάρκειας 5 διδακτικών ωρών των 30 λεπτών, με δεκάλεπτα διαλείμματα, από τις 14:10 έως τις 17:20 κάθε μέρα mathematica 다운로드. Για τα προγράμματα Τηλεκπαίδευσης των τμημάτων και τους συνδέσμους των εκπαιδευτικών, που παραμένουν ακριβώς τα ίδια όπως και τον Νοέμβριο-Δεκέμβριο, θα ενημερωθείτε ξανά με e-mail σήμερα το απόγευμα Download The Revelry Season 2.
   Οι κωδικοί πρόσβασης των μαθητών στο ΠΣΔ (e-class) παραμένουν ίδιοι Poebug edition. Σε περίπτωση που κάποιος έχει χάσει τους κωδικούς του και εφόσον δεν έχει προβεί σε αλλαγή τους, μπορεί να ζητήσει με e-mail την εκ νέου κοινοποίησή τους από το σχολείο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που έχετε δώσει.
     Σε περίπτωση που κάποιος γονέας επιθυμεί βεβαίωση φοίτησης του παιδιού του από το σχολείο για να πάρει την άδεια ειδικού σκοπού παρακαλούμε να στείλει mail στο mail@4dim-ag-anarg.att.sch.gr. αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του παιδιού, την τάξη που φοιτά καθώς και το ονοματεπώνυμο του γονέα για τον οποίο θα εκδοθεί η σχετική βεβαίωση.
     Αν κάποιος μαθητής έχει αφήσει πράγματα στο σχολείο (ρούχα, βιβλία, αναλώσιμα) μπορείτε να τα παραλάβετε με προηγούμενη ηλεκτρονική συνεννόηση με τη διευθύντρια του σχολείου.
     Παρακαλούμε θερμά να παρακολουθείτε τακτικά το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο ώστε έγκαιρα να ενημερώνεστε για τυχόν τροποποιήσεις και αλλαγές.
Παράλληλα, από αύριο Πέμπτη και ώρες 10-12 το πρωί ξεκινά εκ νέου η προβολή επεισοδίων εκπαιδευτικής τηλεόρασης από την ΕΡΤ2, για τους μαθητές πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.
Καλή δύναμη σε όλους μας!
Από τη Διεύθυνση του Σχολείου