Ανακοίνωση σχετικά με τις εγγραφές μαθητών της Α΄ τάξης του σχολικού έτους 2021 – 2022 και το Α.Δ.Υ.Μ.

26 Φεβρουαρίου 2021

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της εγκυκλίου Εγγραφές μαθητών Δημοτικών Σχολείων για το σχολικό έτος 2021 – 2022 οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2021 – 2022 ξεκινούν τη Δευτέρα 1η Μαρτίου 2021 και ολοκληρώνονται την Παρασκευή 19 Μαρτίου 2021 Java file generation.

Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οι εγγραφές θα διενεργούνται καθημερινά 12:00 π.μ – 15:00 μ.μ από τη διευθύντρια του σχολείου cs5 illustration.

Στην Πρώτη (Α’) Τάξη γράφονται παιδιά, που γεννήθηκαν από 1 Ιανουαρίου 2015 μέχρι και 31 Δεκεμβρίου 2015 Download skyrim hangul patch.

Για την εγγραφή απαιτούνται τα παρακάτω δικαιολογητικά:
α 다음 팟 인코더. Αίτηση εγγραφής (παρέχεται από το Σχολείο). Μπορείτε να την εκτυπώσετε πατώντας εδώ: ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ Α΄ΤΑΞΗ Download The Mystic Apartment Ghost Hunter.

β. Πιστοποιητικό Γέννησης Δήμου ή Κοινότητας (αυτεπάγγελτη αναζήτηση από το Σχολείο) lifeline 다운로드.

γ. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.(Φωτοτυπία των εμβολίων από το βιβλιάριο υγείας). 

δ 리눅스 ftp 디렉토리 다운로드. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Μπορείτε να το εκτυπώσετε πατώντας εδώ Winchester.

ε. Αποδεικτικό στοιχείο διεύθυνσης κατοικίας (π.χ. εκκαθαριστικό εφορίας ή απόδειξη ΔΕΗ-ΕΥΔΑΠ, ή μισθωτήριο οικίας κ.λπ.) 

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και αποφυγής συνωστισμού ο γονέας θα πρέπει να επικοινωνήσει πρώτα με το σχολείο στο τηλέφωνο 2102613219 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου mail@4dim-ag-anarg.att.sch.gr προκειμένου να καθορισθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής του με τήρηση των κανόνων προσωπικής προστασίας (μάσκα και ατομικό στυλό) 윈도우10 수동.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή εκτός από τα παιδιά της Α΄ τάξης θα πρέπει να συμπληρωθεί και από τα παιδιά που θα φοιτήσουν στη Δ΄ τάξη το σχολικό έτος 2021 – 2022 (τα φετινά τριτάκια) 착한티비. Το ΑΔΥΜ έχει τριετή ισχύ.

Το ΑΔΥΜ θα πρέπει να προσκομισθεί στο σχολείο  (το αργότερο) την πρώτη ημέρα λειτουργίας του την επόμενη σχολική χρονιά (2021 – 2022). Για τη συμπλήρωσή του οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας ή στον προσωπικό τους παιδίατρο. (Χωρίς έγκυρο ΑΔΥΜ οι μαθητές δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στο μάθημα της Γυμναστικής).

                                Η Διευθύντρια του 4ου Δ.Σ. Αγίων Αναργύρων

  Ευαγγελίου Μαρία