Επιστροφή στα θρανία με ασφάλεια από τις 10 Μαΐου. Ενημέρωση για την εφαρμογή του υποχρεωτικού μέτρου του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος) από τον κορωνοϊό COVID – 19 για μαθητές – εκπαιδευτικούς – λοιπό προσωπικό

  Αγαπητοί γονείς και Κηδεμόνες,

                                                      αγαπημένοι μας μαθητές,

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη obs studio 다운로드!

Τη Δευτέρα 10/05/2021 επιστρέφουμε στο σχολείο μας.

Σας υπενθυμίζουμε:

α 쇼미더머니8 5화. την υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του σχολείου,

β 가계부 프로그램 다운로드. τη χρήση αντισηπτικών,

γ. το σχολαστικό καθαρισμό χεριών,

δ. την τήρηση αποστάσεων,

ε. τον προκαθορισμένο χώρο διαλειμμάτων

και σας ενημερώνουμε για την υποχρεωτική επίδειξη της σχολικής κάρτας ή της βεβαίωσης που θα αποδεικνύει το αρνητικό αποτέλεσμα του self-test σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις.

Οι μαθητές/τριες οφείλουν να προσέλθουν στο σχολείο με τη σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος, του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (δωρεάν αυτοδιαγνωστικός έλεγχος, self test), είτε τυπωμένη μέσω κωδικών taxisnet, είτε χειρόγραφη από γονέα, την οποία οφείλουν να φέρουν μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής εβδομάδας, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως Αρ. Φύλλου 1825/4/5/2021.

Τη Δευτέρα το πρωί, κατά την προσέλευση, στην είσοδο του σχολείου, οι μαθητές θα πρέπει να επιδεικνύουν τη σχολική κάρτα αρνητικού αποτελέσματος του διαγνωστικού ελέγχου νόσησης (για την ταχύτητα της διαδικασίας παρακαλούμε να το κρατούν στο χέρι τους) και θα την  επιδεικνύουν (δεν θα την παραδίδουν) στη/στο δασκάλα/ο που έχει την 1η ώρα μάθημα στην τάξη, όπως αναφέρει η εγκύκλιος. Να τονίσουμε ότι για την 1η εβδομάδα (10/5 – 14/5), οι μαθητές την Τετάρτη το βράδυ θα πρέπει να κάνουν το 2ο τεστ και να εκδώσουν τη νέα κάρτα στην οποία θα αναφέρεται η νέα ημερομηνία διεξαγωγής του.

Μαθητής/τρια που δε θα επιδείξει τη σχολική κάρτα κατά την είσοδό του/της, εκ του νόμου, δεν γίνεται δεκτός/ή, λαμβάνει απουσία και οι γονείς του/της θα κληθούν ΑΜΕΣΑ να τον/την παραλάβουν. Εάν κάποιος μαθητής απουσιάζει τη Δευτέρα, θα επιδείξει τη σχολική κάρτα την πρώτη μέρα προσέλευσης.

Οι μαθητές/τριες με θετικό test ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΡΧΟΝΤΑΙ στο σχολείο και ο γονέας ενημερώνει άμεσα το σχολείο ακολουθώντας τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ.  Να επισημάνουμε ότι αν στην παρούσα περίοδο (πριν την έναρξη) υπάρχει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον (που συνοικούν) κάποιο άτομο που νοσεί, ακολουθείτε τη διαδικασία που προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ και ενημερώνετε άμεσα το σχολείο είτε τηλεφωνικά, είτε με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Επίσης, σας υπενθυμίζουμε και ενημερώνουμε για τα παρακάτω:

  1. Η προσέλευση των μαθητών θα πραγματοποιείται ως εξής:

Α΄ και Β΄ ΤΆΞΗ:   8:00 έως 8:05

Γ΄ και Δ΄ ΤΑΞΗ:    8:05 έως 8:10

Ε΄ και ΣΤ΄ΤΑΞΗ:  8:10 έως 8:15

2. Η έξοδος των μαθητών που σχολούν στις 13:15 θα γίνεται με την εξής σειρά:

Α΄, Β΄, Γ΄, Δ1΄, Δ2΄, Ε΄, ΣΤ΄.

Παρακαλούνται οι συνοδοί των μαθητών να διατηρούν τις αποστάσεις, να μη βρίσκονται μπροστά στην είσοδο του σχολείου και να λαμβάνουν όλα τα μέτρα προστασίας κατά την προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών.

3. Από τη Δευτέρα θα λειτουργήσουν κανονικά όλα τα τμήματα του ολοήμερου.

4. Σύμφωνα με τη μέχρι τώρα ενημέρωση, την προσεχή Δευτέρα 10/5/2021 θα ξεκινήσει – μαζί με τη λειτουργία των σχολείων – και η διανομή των σχολικών γευμάτων.

Για την ομαλή διεξαγωγή των μαθημάτων, κάτω από τις παρούσες δύσκολες συνθήκες, παρακαλούμε πολύ,  οι παραπάνω διαδικασίες να γίνουν σεβαστές από όλους μας.

Από τη διεύθυνση του σχολείου