To 4o Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στο βιωματικό πρόγραμμα γνωριμίας με το βιβλίο, την τέχνη της βιβλιοδεσίας, της καλλιέργειας της Φιλαναγνωσίας και της Δημιουργικής Γραφής με τίτλο «Βουτιά στον Κόσμο του Βιβλίου»

Αγαπητοί γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι οι Γ΄και Δ1 τάξεις του 4oυ Δ.Σ Bumper car mp3. Αγ. Αναργύρων συμμετέχουν στο βιωματικό πρόγραμμα γνωριμίας με το βιβλίο, την τέχνη της βιβλιοδεσίας, της καλλιέργειας της Φιλαναγνωσίας και της Δημιουργικής Γραφής, του ιδρύματος Λαμπράκη, με τίτλο «Βουτιά στον Κόσμο του Βιβλίου», το οποίο έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας (Φ.1/ΓΜ/55532/21366 /Δ7) apex legends.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού σχολείου και εφαρμόζεται σε επίπεδο τμήματος, σε σχολεία από όλη την Ελλάδα, τα οποία εκδηλώνουν ενδιαφέρον melsec plc 프로그램 다운로드.

Στόχος του προγράμματος είναι να ενισχυθεί:

α) ο σεβασμός και η αγάπη τους για το βιβλίο

β) η γνωριμία τους με τα διαφορετικά είδη βιβλίων σε μορφή και περιεχόμενο

γ) η δημιουργικότητα των μαθητών

δ) η κριτική τους σκέψη

ε) η αισθητική τους αγωγή

στ) η ικανότητά τους στη δημιουργική γραφή και έκφραση και

ζ) η ευελιξία τους στη σκέψη

Στη διάρκεια της εργαστηριακής συνάντησης οι μαθητές έρχονται σε επαφή με διαφορετικά είδη βιβλίων παιδικής λογοτεχνίας τόσο σε μορφή, όσο και σε περιεχόμενο και μαθαίνουν για την ιστορία του βιβλίου και την τέχνη της βιβλιοδεσίας Download Firefox Naver video. Γίνονται οι ίδιοι βιβλιοδέτες και συγγραφείς, καθώς συνθέτουν και δένουν το δικό τους ατομικό 4-σέλιδο βιβλίο, αποφασίζοντας παράλληλα για τη μορφή, το είδος, το περιεχόμενο και την εικαστική επιμέλειά του Download pmbok.

Από τη Διεύθυνση