Στο 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων λειτουργεί Επιτροπή  Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) και είναι κέντρο υποστήριξης του δικτύου ΣΔΕΥ το σχ. έτος 2021-2022

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με την έναρξη  λειτουργίας της  Επιτροπής  Διεπιστημονικής Υποστήριξης (ΕΔΥ) στο σχολείο μας Tekken Tag 1.

Η ΕΔΥ αποτελεί ένα νέο καινοτόμο θεσμό με σκοπό τη διαγνωστική εκπαιδευτική αξιολόγηση και υποστήριξη των μαθητών σε κάθε σχολική μονάδα γενικής εκπαίδευσης. Συγκροτείται από την Διευθύντρια του σχολείου, τον εκπαιδευτικό Ειδικής Αγωγής, την Ψυχολόγο, την Κοινωνική Λειτουργό και τη γραμματέα της επιτροπής 인피니티블레이드3.

Ο στόχος του προσωπικού της ΕΔΥ είναι η ανάπτυξη ενός σχολείου για όλους τους μαθητές χωρίς διακρίσεις, καθώς και η υποστήριξη  της σχολικής μονάδας στην αντιμετώπιση των δυσκολιών που δύνανται να προκύψουν κατά την εκπαιδευτική διαδικασία labview 8 5 다운로드.

Η Ψυχολόγος κ. Κυριαζή Ευαγγελία και η Κοινωνική Λειτουργός κ 미스터 선샤인. Κελεπούρη Σπυριδούλα, θα παρευρίσκονται στο σχολείο μας κάθε Παρασκευή.

Για οποιαδήποτε πληροφορία και για την υποβολή αιτήματος υποστήριξης  μπορείτε να επικοινωνείτε με τη Διεύθυνση του σχολείου τηλεφωνικά στο 2102613219 ή ηλεκτρονικά στο mail@4dim-ag-anarg.att.sch.gr