Εορτασμός 17ης Νοεμβρίου 1973 στο σχολείο μας

  

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο εορτασμός της 17ης Νοεμβρίου 1973 σύμφωνα και με τη σχετική εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ θα εορταστεί στο σχολείο μας ως εξής :

Την Τετάρτη 17/11/2021 όλοι οι μαθητές θα προσέλθουν χωρίς τσάντες κανονικά από τις 08:00 έως τις 08:15 π.μ. Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν μέσα στις τάξεις για μία ώρα περίπου με ευθύνη των δασκάλων των τάξεων σε συνεργασία με τις ειδικότητες χωρίς την παρουσία γονέων και με τήρηση των γνωστών μέτρων κατά της διάδοσης του covid-19 (μάσκες, αποστάσεις, αντισηπτικά) Windows defender smartscreen.

Στη συνέχεια, στις 09:30 π.μ, τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους Download WebStorm. Παρακαλείσθε να φροντίσετε για την ασφαλή αποχώρηση των μαθητών στην αναφερόμενη ώρα 연세대 한글.

Όποιοι γονείς επιθυμούν βεβαίωση για την εργασία τους παρακαλούνται να στείλουν σχετικό αίτημα στο mail@4dim-ag-anarg.sch.gr αναφέροντας το ονοματεπώνυμο του/της μαθητή/τριας, την τάξη φοίτησης καθώς και το πρόσωπο για το οποίο θα εκδοθεί η βεβαίωση (πατέρας – μητέρα) Download Replane Love.

Η πρωινή υποδοχή δε θα λειτουργήσει όπως και το Ολοήμερο 메타 데이터 다운로드.

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων

Πολυτεχνείο 2021

Το ημερολόγιο έδειχνε 17/11/1973, όταν η εξέγερση ενός ολόκληρου λαού απέναντι στη χούντα των Συνταγματαρχών έγραφε με ανεξίτηλα χρώματα μια ακόμα σελίδα στους αγώνες για Δημοκρατία, Ελευθερία και Εθνική Ανεξαρτησία.
Τo κυρίαρχo σύνθημα για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» ηχούν ακόμα και σήμερα, παραμένοντας επίκαιρα!
Αποτελεί χρέος μας η τιμή στους αγωνιστές φοιτητές του Πολυτεχνείου που ύψωσαν τη γροθιά τους ενάντια στο δικτατορικό καθεστώς.
Τιμούμε τους αγωνιστές του Πολυτεχνείου!