εκδήλωση για την ενδοσχολική βία

 Την Πέμπτη 14 Απριλίου 2022 θα επισκεφθεί το σχολείο μας ο  Ολυμπιονίκης του χάντμπολ  Δημήτρης Καφφάτος,  Β’ Προέδρος  του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ), πρέσβης της διάδοσης του μηνύματος κατά του Παιδικού Εκφοβισμού του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, προπονητής  τερματοφυλάκων στις Εθνικές ομάδες και καθηγητής Φυσικής Αγωγής.

Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων και της ολοκλήρωσης της θεματικής ενότητας Ενδιαφέρομαι και Ενεργώ Κοινωνική Συναίσθηση & Ευθύνη, Ανθρώπινα Δικαιώματα και Συμπερίληψη  και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ενδοσχολικής Βίας που ήταν στις 6 Μαρτίου Download sql server 2016 developer.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, θα  υλοποιηθεί πρόγραμμα με τους μαθητές των  Δ΄, Ε1΄, Ε2΄, ΣΤ΄ Τάξεων και τους εκπαιδευτικούς τους και τον κ. Καφφάτο, σε συνεργασία με τον υπεύθυνο Φυσικής Αγωγής και Σχολικού Αθλητισμού της Δ/νσης ΠΕ Γ΄ Αθήνας κ acrobat reader xi 다운로드. Γιώργο Μαντζουράτο, έπειτα από πρόταση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, και της μητέρα μαθήτριας του σχολείου μας κ. Ντέμη Ρούσσα, συγγραφέα  παιδικών  βιβλίων.

Σκοπός της δράσης είναι η πρόληψη φαινομένων  ενδοσχολικής  βίας Download KorailTalk 4.0.

Δικαίωμα όλων των παιδιών είναι να μεγαλώνουν και να αναπτύσσονται σε ένα περιβάλλον που τους παρέχει ασφάλεια και προστασία. Από τους σημαντικούς ρόλους του σχολείου είναι:

  • να παρέχει ασφάλεια και προστασία στους μαθητές του,
  • να ευαισθητοποιήσει όλους τους εμπλεκομένους: εκπαιδευτικούς- μαθητές- γονείς- δομές- σχολική κοινότητα,
  • να  εντοπίσει  έγκαιρα  τυχόν προβλήματα στη  συμπεριφορά  κάποιων μαθητών /τριών και
  • να προνοήσει ώστε να προλαμβάνει την εμφάνιση κάθε περιστατικού σχολικού εκφοβισμού 역전재판 5.

Τις τελευταίες  δεκαετίες και  στη χώρα μας, ο  σχολικός εκφοβισμός, η βία και η επιθετικότητα μεταξύ των μαθητών/τριών μέσα στο σχολείο, έχουν  αναγνωριστεί  ως  κοινωνικά προβλήματα και έχουν γίνει  αντικείμενο  συζήτησης  και  μελέτης.

Στη συγκεκριμένη ημερίδα που αφορά στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού, θα αξιοποιηθεί η δυναμική  της  συνεργασίας του  κ 투야 봐 mp3. Καφφάτου με τους εκπαιδευτικούς, τη μαθητική  ομάδα, τους εκπροσώπους γονέων και κηδεμόνων. Σκοπός είναι να υλοποιηθεί  ένα πρόγραμμα σε  κλίμα αποδοχής, ενθάρρυνσης και δημιουργικότητας, να ενισχυθεί η επικοινωνία, η συνεργασία, η ενσυναίσθηση και η αλληλεγγύη των εμπλεκομένων Download windows 8 1 image.

Βασικές  μεθοδολογικές αρχές θα είναι η προσέγγιση των μαθητών ως ομάδας, ο σχεδιασμός της πρόληψης αλλά και η διαχείριση κρίσεων, καθώς και η διαμεσολάβηση.

Ας μη ξεχνάμε όμως ότι ο  κ. Καφφάτος είναι Ολυμπιονίκης στο χάντμπολ, οπότε η εκδήλωση θα λήξει με αθλητικές δραστηριότητες.  Θα σας δούμε… στο τέρμα 스킵비트!

Κατά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας (τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, χρήση προστατευτικής μάσκας)

Η χειροσφαίριση (ή χάντμπολ, από το αγγλ. handball < hand = χέρι + ball = μπάλα) είναι ομαδικό ολυμπιακό άθλημα, το οποίο παίζεται από άνδρες και γυναίκες Download the Eclipse Project. Διαθέτει στοιχεία από όλα τα ομαδικά αθλήματα. Ωστόσο, πιο πολύ προσιδιάζει στο ποδόσφαιρο, με τη διαφορά ότι το χάντμπολ παίζεται με τα χέρια και σε κλειστό γήπεδο. Επίσης, οι παίκτες στο ποδόσφαιρο είναι περισσότεροι από εκείνους της χειροσφαίρισης bat 파일 다운로드. Ο αγώνας χωρίζεται σε δύο ημίχρονα , από τα οποία το καθένα διαρκεί 30 λεπτά. Ανάμεσα σε αυτά υπάρχει μία διακοπή δεκαπέντε λεπτών. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να επιτευχθούν τέρματα, με νικήτρια ομάδα να είναι εκείνη που πετυχαίνει τα πιο πολλά από αυτά 보글보글 다운로드. Το άθλημα εντάχθηκε στο πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1972.

Πηγή: https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A7%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%BF%CF%83%CF%86%CE%B1%CE%AF%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%B7