Έναρξη σχολικής χρονιάς – Ενημέρωση για τον αγιασμό της Δευτέρας 12 Σεπτεμβρίου 2022

 Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου σχολικού έτους ευχόμαστε  ολόψυχα σε όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, καλή σχολική χρονιά, με υγεία, αγάπη, πρόοδο, δημιουργική και χαρούμενη διάθεση 베놈 2018 다운로드!
Θερμές ευχές στις μαθήτριες και στους μαθητές για καλή πρόοδο 산안드레아스.
Θερμές ευχές στους γονείς για κάθε προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.
Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο αγιασμός για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς 2022 – 2023 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 09:30 π.μ html5shiv.min.js 다운로드. στο προαύλιο του σχολείου. Αναμένουμε το υγειονομικό πρωτόκολλο που θα ορίζει, μεταξύ άλλων, τις λεπτομέρειες για τον αγιασμό και για το οποίο και θα ενημερωθείτε σχετικά Download The Printec Labelmaker.

H χρήση της μάσκας παραμένει προαιρετική.

Μετά τον αγιασμό οι μαθητές θα μπουν στις τάξεις όπου θα γίνει η πρώτη γνωριμία με τον δάσκαλο/α τους. Την ίδια ημέρα θα μοιραστούν στα παιδιά και τα βιβλία τους 오라클 11g 클라이언트. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει οι μαθητές να έχουν μαζί την τσάντα τους 킹덤 뉴랜드.

Στις 10:30 π.μ. περίπου θα σχολάσουν οι μαθητές όλων των τάξεων – εκτός της Α΄ τάξης 사주 박사.

Αμέσως μετά τον αγιασμό θα πραγματοποιηθεί στο αίθριο ή στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου (ανάλογα με το τι θα ορίζει το πρωτόκολλο)  συνάντηση – ενημέρωση των γονέων μόνο της Α΄ τάξης, για θέματα καθημερινότητας του σχολείου με την διευθύντρια και στη συνέχεια για παιδαγωγικά – οργανωτικά θέματα της τάξης με τη δασκάλα της Α΄ τάξης 솔로데이. Οι μαθητές της Α΄ τάξης θα σχολάσουν περίπου στις 11:00 π.μ.

Αν κάποιος γονέας επιθυμεί βεβαίωση για την εργασία του παρακαλείται να στείλει στο e-mail του σχολείου μήνυμα αναφέροντας το ονοματεπώνυμο και την τάξη φοίτησης του μαθητή και απαραίτητα ποιον (πατέρα ή μητέρα) θα αφορά η βεβαίωση wce.

Παρακαλούμε να ελέγχετε καθημερινά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας προκειμένου να ενημερώνεστε έγκαιρα και έγκυρα για όλες τις δράσεις/δραστηριότητες του σχολείου Download the Hangul viewer below.

Με τις θερμότερες ευχές μας για μια ευχάριστη και δημιουργική χρονιά!

Από τον Σύλλογο Διδασκόντων