Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς. Ανακύκλωναν οι αρχαίοι Έλληνες τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν; Ελάτε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο να το ανακαλύψουμε

Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022 οι μαθητές των Γ΄ και Δ΄ τάξεων παρακολούθησαν  εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Ανακύκλωναν οι αρχαίοι Έλληνες τα αντικείμενα που χρησιμοποιούσαν; Ελάτε στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο να το ανακαλύψουμε» Download Tianlimamart 4.

   

Οι μαθητές μας γνώρισαν επιλεγμένα εκθέματα του Μουσείου που μαρτυρούσαν την επαναχρησιμοποίησή τους στην αρχαιότητα και συμμετείχαν σε εικαστικό εργαστήρι με ανακυκλώσιμα υλικά 모야모 다운로드.

Η δράση έγινε στο πλαίσιο της συμμετοχής του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου “Ευρωπαϊκές Ημέρες Πολιτιστικής Κληρονομιάς  2022 στα ελληνικά μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους με τον γενικό τίτλο «Βιώσιμη Πολιτιστική Κληρονομιά Windows 7 Chrome. Διατηρώντας το παρελθόν για τις μελλοντικές γενιές»

Το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο συμμετέχει στον εορτασμό με θεματικές περιηγήσεις και εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε σχολικές ομάδες.

Από τη Διεύθυνση