Οι μαθητές του 4ου Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων, ως αυριανοί ενεργοί πολίτες, με κέντρο το σχολείο της γειτονιάς και συμμέτοχο το Δήμο, δίνουν το στίγμα τους στην πόλη τους συμμετέχοντας στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας

 Την Παρασκευή 16/09/2022 το 4ο Δ.Σ Covey Home Builder. Αγ. Αναργύρων με τους μαθητές των Ε΄ και ΣΤ΄ Τάξεων συμμετείχε στη δράση ‘Υιοθετώ μια πλατεία της πόλης μου” σε συνεργασία με το Δήμο Αγ 극비수사 다운로드. Αναργύρων Καματερού,
 όπου έγινε συμβολικός καθαρισμός, κατασκευή σήμανσης για ΑμεΑ από τα τεχνικά συνεργεία του Δήμου και δενδροφύτευση στην πλατεία Τσούμπας 8 downloads of Pinocchio.
      Οι μαθητές μας υιοθέτησαν την πλατεία Τσούμπας και λειτούργησαν ως ενεργοί πολίτες μαζί με τους γονείς της περιοχής Half-life. Στη δράση συμμετείχε ενεργά ο Δήμαρχος της πόλης κ. Τσίρμπας Σταύρος, που συνομίλησε με τους μαθητές αλλά και φύτεψε μαζί τους λουλούδια 에듀플레이어.
Κάνουμε την πόλη μας πιο όμορφη με συμβολικό καθαρισμό και ανθοφύτευση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας που διαρκεί με διάφορες δράσεις από τις 16/9 έως τις 22/9 유튜브 간단하게.
 
Από τη Διεύθυνση