«Παζάρι Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας»

              Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Αγ 주식창. Αναργύρων, σας προσκαλεί στο  Χριστουγεννιάτικο Παζάρι που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/12/2017 και την Πέμπτη 21/12/2017  στο αίθριο, μπροστά από την Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Hyehwa Dong.

Χειροποίητες, πρωτότυπες, χριστουγεννιάτικες δημιουργίες φτιαγμένες με μεράκι και πολλή αγάπη από τους γονείς και από τους μαθητές του σχολείου μας θα σας περιμένουν Download Pokémon Pikachu.

Επίσης, την Τρίτη 19/12/2017, ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων παρέδωσε τα γράμματα των μαθητών στον Αϊ-Βασίλη, που φορώντας την κατακόκκινη στολή του, επισκέφτηκε το σχολείο μας και μοίρασε δεκάδες δώρα, και σκόρπισε χαρούμενες ευχές 마이크로소프트 오피스 다운로드. Μικροί και μεγάλοι είπαμε τα κάλαντα, ενώ ακούγονταν παντού χριστουγεννιάτικοι ήχοι που δημιουργούσαν μια μαγική ¨χριστουγεννιάτικη¨ ατμόσφαιρα σε κάθε γωνιά του σχολείου μας 윈도우 익스플로러 8.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε ότι οι εκπλήξεις από το Σύλλογο Γονέων δεν τελείωσαν και σας περιμένουν την Πέμπτη το απόγευμα, αμέσως μετά την χριστουγεννιάτικη γιορτή μας 메타트레이더4 다운로드.

Και του Χρόνου!