Η Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωσης Green City στο σχολείο μας

  Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022, οι μαθητές/τριες του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό πρόγραμμα για  την ανακύκλωση – εναλλακτική  διαχείριση  απορριμμάτων, αλλά και της συνολικότερης προστασίας του περιβάλλοντος, από το κινητό πράσινο σημείο του Προγράμματος Επιβράβευσης Ανακύκλωσης της Περιφέρειας Αττικής, The Green City Samsung Restore Solution 5.

  Το κλιμάκιο του “THE GREEN CITY” θα βρεθεί την Τρίτη  13 Δεκεμβρίου 2022 στο χώρο του σχολείου μας , έπειτα από πρόταση της αντιπροέδρου ΓΑΙΑ κ Anakne mp3. Μανταφούνη Κ. και με την πρωτοβουλία της Διευθύντριας και του Συλλόγου Διδασκόντων Conan Disappearance.

Οι  μαθητές σε συνεννόηση με τους δασκάλους τους θα παίξουν μαθαίνοντας περισσότερα για την ορθή διαχείριση των απορριμμάτων, από τους υπεύθυνους του “The Green City”, με στόχο την προστασία του περιβάλλοντος στην καθημερινότητα Download the invitation letter.

 H δράση περιλαμβάνει διαδραστικές ερωτοαπαντήσεις, για την ανακύκλωση και τη σπουδαία σημασία της Download the Kyungbuk University app. Ακόμη, γίνεται ενημέρωση και ευαισθητοποίηση από το εξειδικευμένο πλήρωμα του κινητού  οχήματος, για το Πρόγραμμα Επιβράβευσης της Περιφέρειας Αττικής τονίζοντας τα οφέλη αλλά και τη δυνατότητα να ανακυκλώνουν τα διαχωρισμένα υλικά 8 κατηγοριών:

Χαρτί/Χαρτόνι, Πλαστικά, Μεταλλικά Αντικείμενα,Αλουμίνιο, Γυαλί, Ηλεκτρονικός/Ηλεκτρικός Εξοπλισμός, Βρώσιμα Έλαια & Λίπη, καθώς και Ρούχα – Υφάσματα* CartoonWars Gunner Bugpan.

Τα παιδιά μετά το τέλος της ενημέρωσης, θα προσκομίσουν τα ανακυκλώσιμά τους στο όχημα, τα οποία και θα ζυγιστούν και οι πόντοι που θα προκύψουν, βάσει του τύπου και βάρους κάθε υλικού, θα πιστωθούν σε ένα λογαριασμό του σχολείου και  θα μπορούν να  εξαργυρώθουν σε δωροεπιταγές, είτε μέσω του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων ή μέσω της Διευθύντριας του Σχολείου Download office 365 education.

Τέλος, από το ειδικό κλιμάκιο του GREEN CITY θα προσφερθεί έντυπο υλικό με παιχνίδι ανακύκλωσης, καθώς και υλικό με σκοπό να προωθηθεί και στους γονείς 하루 우루 한글.

Οι μαθητές θα φέρουν μαζί τους ανακυκλώσιμα υλικά, των προαναφερθέντων κατηγοριών(*), καθαρά και σε ξεχωριστές σακούλες, που θα έχουν συλλέξει, μέχρι την ερχόμενη Τρίτη, για να δουν και στην πράξη την όλη διαδικασία.  Και η ελάχιστη συγκομιδή είναι ικανή να συμβάλει σε πολλά οφέλη για το περιβάλλον vk 음악 다운로드!

Για το πρόγραμμα επιβράβευσης ανακύκλωσης, οι πολίτες μπορούν να μάθουν περισσότερα και να γίνουν μέλη δωρεάν και εύκολα μέσα από ειδική mobile εφαρμογή και την ιστοσελίδα www.thegreencity.gr wwe 모바일 다운로드.