Κάλεσμα σε συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για την Τουρκία και τη Συρία

 Είμαστε συγκλονισμένοι από την πρωτοφανούς μεγέθους ανθρώπινη τραγωδία στην Τουρκία και τη Συρία Download Hanwha Damage Insurance. Η καταστροφή από το φονικό σεισμό είναι τεράστια, οι νεκροί χιλιάδες.
Χιλιάδες και οι ξεσπιτωμένοι και αβοήθητοι σε συνθήκες ψύχους 오토데스크 레빗.
Εμείς στην Ελλάδα, έχουμε πικρή πείρα από τις μεγάλες τραγωδίες και καταστροφές, όπου όμως πάντα η αλληλεγγύη αποτέλεσε ασπίδα προστασίας και ουσιαστικής βοήθειας στα θύματα Download Nature's Sound.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου ΔΣ και του 6ου Ν/γείου Αγ Sports. Αναργύρων εκφράζοντας την αμέριστη αλληλεγγύη του στους λαούς της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας 6 Φλεβάρη από τον καταστροφικό σεισμό των 7,8 ρίχτερ αποφάσισε τη συμμετοχή του, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας, στη συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα :
• Τρόφιμα μακράς διαρκείας
• Κουβέρτες,
• γάλα σε σκόνη και εβαπορέ,
• πάνες ενηλίκων/μωρών,
• σερβιέτες,
• απορρυπαντικά ρούχων,
• ορούς, γάζες, Hansaplast
• είδη ατομικής υγιεινής Breaking Dawn part2.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τους γονείς των μαθητών μας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα, να συμμετάσχουν στη δράση αλληλεγγύης και να συνδράμουν σε αυτή την κίνηση ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας staruml 5.0 다운로드.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17/02/2023 στην είσοδο του σχολείου, από τις 08.00 έως τις 08.30 πμ
Στη συνέχεια τα παραπάνω είδη, αφού καταμετρηθούν από τους μαθητές μας, θα τα συγκεντρώσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου ΔΣ Αγ Android Touch. Αναργύρων και θα τα μεταφέρει στο γραφείο της Ένωσης Γονέων και μέσω Ερυθρού Σταυρού θα παραδοθούν στις σεισμόπληκτες περιοχές 엑스맨 다크피닉스 한글자막.
Αλληλεγγύη στον τούρκικο και συριακό λαό glory day.
Σύλλογος Διδασκόντων 4ου Δ.Σ 텐센트 카트라이더. Αγ. Αναργύρων ¨Αδαμάντιος Κοραής¨ – Σύλλογος Διδασκόντων 6ου Ν/γείου Αγ. Αναργύρων – Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 4ου Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων ¨Αδαμάντιος Κοραής¨