Οδηγίες και κατευθύνσεις για τις εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης και το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή

Αγαπητοί γονείς,

  Σας ενημερώνουμε ότι βάσει της σχετικής εγκυκλίου του Υ.ΠΑΙ.Θ οι εγγραφές των μαθητών της Α΄ τάξης για το σχολικό έτος 2023 – 2024 ξεκινούν την Τετάρτη 1η Μαρτίου 2023 και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 20η Μαρτίου 2023 Download The Hobbit 2.

Για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου οι εγγραφές θα διενεργούνται καθημερινά στις 13:30 μ.μ – 14:00 μ.μ από την διευθύντρια του σχολείου.                                                                                                                      Ο γονέας του προς εγγραφή μαθητή καταθέτει σχετική ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΕ Α ΤΑΞΗ 2023 – 2024 η οποία παρέχεται και από το σχολείο. Η αίτηση, σύμφωνα με την πρόσφατη τροποποίηση του σχετικού νόμου, θα πρέπει να έχει τις υπογραφές και των δύο γονέων 검사외전 무료 다운로드. Για τον λόγο αυτό θα πρέπει είτε να προσέλθουν και οι δυο για να κάνουν την αίτηση είτε να περάσει ο έτερος κηδεμόνας από το σχολείο, εντός των προθεσμιών, για να (συν)υπογράψει τη σχετική αίτηση ή εναλλακτικά να αποστείλει σχετική υπεύθυνη δήλωση αποδοχής της εγγραφής του παιδιού του θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής είτε από ΚΕΠ, είτε από την ψηφιακή πύλη Gov.gr ή από Δημόσια Υπηρεσία 정열맨.

Για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας και αποφυγής συνωστισμού ο γονέας θα πρέπει πρώτα  να επικοινωνήσει με το σχολείο είτε τηλεφωνικά (2102613219 – 2128098234) είτε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του σχολείου mail@4dim-ag-anarg.att.sch.gr, προκειμένου να καθορισθεί συγκεκριμένη ημέρα και ώρα προσέλευσής του 마리아디비 다운로드.

Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή εκτός από τα παιδιά της Α΄ τάξης θα πρέπει να συμπληρωθεί και από τα παιδιά που θα φοιτήσουν στη Δ΄ τάξη το σχολικό έτος 2023 – 2024 (οι φετινοί μαθητές / μαθήτριες της Γ΄ Τάξης) Poi Excel is created and then downloaded. Το ΑΔΥΜ έχει τριετή ισχύ.

Το ΑΔΥΜ (μόνο η 1η σελίδα του, η 2η περιέχει απόρρητα ιατρικά δεδομένα του μαθητή και παραμένει στο αρχείο του ιατρού) θα πρέπει να προσκομισθεί στο σχολείο (το αργότερο) την πρώτη ημέρα λειτουργίας του την επόμενη σχολική χρονιά (2023 – 2024) butterfly 다운로드. Για τη συμπλήρωσή του οι γονείς μπορούν να απευθυνθούν στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας ή στον προσωπικό τους παιδίατρο. Χωρίς έγκυρο ΑΔΥΜ οι μαθητές δεν επιτρέπεται να συμμετέχουν στο μάθημα της Γυμναστικής.

Στο Κέντρο Υγείας μπορεί να συμπληρωθεί ΔΩΡΕΑΝ το ΑΔΥΜ από τον παιδίατρο που θα εξετάσει το παιδί. ΜΟΝΟ στην περίπτωση που ο παιδίατρος κρίνει αναγκαίο, το παιδί θα παραπέμπεται από αυτόν για επιπλέον εξέταση (καρδιολογική, οφθαλμολογική κλπ) το αποτέλεσμα της οποίας θα σημειώνεται στο ίδιο έντυπο ΑΔΥΜ.

Από τη διεύθυνση του σχολείου