6 Μαρτίου – Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού. Εργαστήρια ευαισθητοποίησης κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού

 Εργαστήρια ευαισθητοποίησης κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού
Στο πλαίσιο της 6ης Μαρτίου, η οποία έχει καθιερωθεί ως Πανελλήνια Ημέρα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού, η  ψυχολόγος κ mscomm32.ocx 다운로드. Μαργαρίτα Γκούντρα και ο κοινωνικός λειτουργός κ. Λάμπρος Αραπάκος, μέλη της Επιτροπής Διεπιστημονικής Υποστήριξης του 4ου Δημοτικού Αγίων Αναργύρων, σε συνεργασία με τους/ τις εκπαιδευτικούς, πραγματοποίησαν εργαστήρια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε όλες τις τάξεις  του Σχολείου μας civil 3d 다운로드. Η δράση συμπεριλάμβανε βιωματικές ασκήσεις συνεργασίας και εμπιστοσύνης με στόχο την ενίσχυση των διαπροσωπικών σχέσεων των μαθητών και μαθητριών καλλιεργώντας τη δεξιότητα της ενσυναίσθησης και την αξία της αλληλεγγύης 심즈 3 오리지널. Παράλληλα, προβλήθηκαν videos σχετικά με τον σχολικό εκφοβισμό, έγινε ανάγνωση και δραματοποίηση παραμυθιών, παιχνίδια ρόλων, μελέτη σεναρίων και δόθηκαν φύλλα εργασίας που συνέβαλλαν ώστε οι μαθητές και οι μαθήτριες να σκεφτούν ποια είναι τα χαρακτηριστικά του θύτη, του θύματος και του παρατηρητή, να κατανοήσουν τις επιπτώσεις του εκφοβισμού και της βίας στο σχολείο, να συζητηθούν αποτελεσματικοί τρόποι αντιμετώπισης του φαινομένου, ενώ δόθηκε έμφαση στη σημαντικότητα της κοινοποίησης περιστατικών εκφοβισμού εκ μέρους των παιδιών 사랑이 온다.
Τις επόμενες μέρες οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου συνέχισαν τις δράσεις αξιοποιώντας τις εικαστικές τέχνες και δημιουργώντας αφίσες και συνθήματα κατά της σχολικής βίας και του εκφοβισμού Download Home & Shopping.

Από τη Διεύθυνση