Γονείς ξανά στα θρανία; Σχολή Γονέων στο 4ο Δ.Σ. Αγ. Αναργύρων ¨Αδαμάντιος Κοραής

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023,  ο Σύλλογος Γονέων και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 4ου Δ.Σ Download the pot bread apk. Αγ. Αναργύρων  σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού, οργάνωσαν και ξεκινούν την 1η συνάντηση της Σχολής Γονέων, στις 18:00, στο σχολείο μας, με βιωματικά εργαστήρια,  που έχουν ως στόχο την ευαισθητοποίηση και τη στήριξη των γονέων πάνω σε θέματα ψυχοκοινωνικής ανάπτυξης των παιδιών, ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν με επιτυχία στο σύνθετο και δύσκολο ρόλο τους όπως αυτός διαμορφώνεται στις σύγχρονες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες, στα πλαίσια του προγράμματος  του Δήμου “Φροντίζω – υγεία για όλους” glide 이미지 다운로드.
     Η εκπαίδευση γονέων αφορά «δραστηριότητες που εμπλουτίζουν τις γνώσεις των γονέων για την ανάπτυξη του παιδιού, βοηθούν στην απόκτηση γονικών δεξιοτήτων έτσι ώστε να ενδυναμωθούν οι σχέσεις γονέων και παιδιών και προωθούν τις κατάλληλες για κάθε ηλικία, φροντίδα και δραστηριότητες για την προώθηση της υγείας, της ανάπτυξης και των κοινωνικών και συναισθηματικών δεξιοτήτων του παιδιού» (Hepburn Kathy Seitzinger (2004) MiniMetro pc.
     Η εν λόγω εκπαιδευτική διαδικασία έχει ως στόχο την ενεργό συμμετοχή των εκπαιδευομένων, σύμφωνα με τις αρχές εκπαίδευσης ενηλίκων και παρέχεται από εξειδικευμένους επιστήμονες Carapoker.
Ευχαριστούμε θερμά την Κοινωνική Υπηρεσία του δήμου μας και την ψυχολόγο κ. Αγγελική Οικονομοπούλου, καθώς και τον ψυχολόγο κ. Θανάση Καλογερόπουλο!
Καλή αρχή!