Ο επιπυραγός Δημήτρης Ρούπας, ο ήρωας της ΕΜΑΚ στο 4ο Δημοτικό Αγ. Αναργύρων

   Αγαπητοί μας γονείς,

σας ενημερώνουμε ότι σήμερα 6 Απριλίου 2023 επισκέφθηκε το σχολείο μας, μετά από πρόσκλησή μας, ο επιπυραγός Δημήτρης Ρούπας, ο ήρωας της ΕΜΑΚ, που πήγε με την ομάδα του στην Τουρκία, μετά το μεγάλο σεισμό, για να μας μιλήσει για το έργο των διασωστών και τον εθελοντισμό Mp3 high-quality.

Ο επιπυραγός Δημήτρης Ρούπας, προϊστάμενος της 1ης ΕΜΑΚ που εδρεύει στον Ασπρόπυργο,  είναι επικεφαλής των 21 έμπειρων πυροσβεστών που μετέβησαν στην Τουρκία, μαζί με 5 διασώστες του ΕΚΑΒ,  με δύο σκυλιά (τον Βίκτωρα και τον Καίσαρα) και τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ Ευθύμιο Λέκκα στο Χατάι, προκειμένου να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό ατόμων chemdraw 다운로드.

Για τον Δημήτρη Ρούπα, η Τουρκία δεν ήταν η πρώτη του αποστολή. Ο 47χρονος υποπυραγός υπηρετεί 22 χρόνια στο Πυροσβεστικό Σώμα, τα 12 στην ΕΜΑΚ, έχει συμμετάσχει σε απεγκλωβισμό ατόμων στον μεγάλο σεισμό της Αλβανίας, έχει πάρει μέρος σε δεκάδες επιχειρήσεις διάσωσης και ήταν ανάμεσα στους πυροσβέστες που βοήθησαν στην  τραγωδία με την πυρκαγιά στο Μάτι 구글드라이브 용량 초과 다운로드.

Την παρουσίαση του κ. Ρούπα έκανε ο γυμναστής μας κ. Σιούντρης Θ.. Οι μαθητές μας άκουσαν τον κ 윈도우10 다시. Ρούπα να τους μιλά για το έργο των πυροσβεστών, για την εκπαίδευση των σκύλων τους, για μέτρα προστασίας από διάφορες καταστροφές και έκαναν πάρα μα πάρα πολλές εύστοχες ερωτήσεις που τους προκλήθηκαν από την ομιλία του και από το βίντεο που παρουσίασε 기어s 유심 다운로드.

Αφηγήθηκε πώς επιχείρησε η ομάδα του στην Τουρκία, πώς ο ίδιος αψήφησε τον κίνδυνο να καταπλακωθεί κάτω από τα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε στην προσπάθειά του να σώσει δυο μικρά κορίτσια Download the mall for free.

Οι Έλληνες πυροσβέστες μετά τη διάσωση, έκλαιγαν από τη χαρά τους 김씨네 편의점 다운로드. Η εικόνα τους έκανε τον γύρο του κόσμου.

Τον κ. Δημήτρη, το φίλο των μαθητών μας πια, υποδεχτήκαμε στο σχολείο μας μαζί με το Δήμαρχο της πόλης κ Pandemic. Τσίρμπα Σταύρο, την κ. Καϊση Αγγ. αντιδήμαρχο Ανακύκλωσης, τον κ. Τραϊφόρο Δ. και την κ. Λίτσα Γιώτα.

Ο κ. Ρούπας, μας προσκάλεσε στο κέντρο της ΕΜΑΚ να μας ξεναγήσει και υποσχεθήκαμε ότι θα το επισκεφθούμε σύντομα.

Από τη Διεύθυνση