Eγγραφές μαθητών στο Ολοήμερο για το σχολικό έτος 2023 – 2024

Oloimero School

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι ενδιαφέρεστε για φοίτηση του/των παιδιού/ών σας στο Ολοήμερο Πρόγραμμα καλείστε να υποβάλλεται τη σχετική αίτηση 콜드오브듀티. Η αίτηση για το Ολοήμερο θα πρέπει να παραδοθεί υπογεγραμμένη στο Σχολείο (στους δασκάλους των τάξεων) έως την Τετάρτη 10/5/2023 Download KakaoTalk Anifang. (Για τους – τις μαθητές-τριες που φοιτούν ήδη το τρέχον σχολικό έτος στο Ολοήμερο δίνεται έντυπο αίτησης που πρέπει να συμπληρωθεί και να υποβληθεί, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον για συνέχιση της φοίτησης στο εν λόγω πρόγραμμα το σχολικό έτος 2023-24) java 첨부 파일 일괄 다운로드.
Αν κάποιος γονέας ενδιαφέρεται για εγγραφή του/των παιδιού/ών του στο διευρυμένο Ολοήμερο (με ώρα λήξης των μαθημάτων στις 17:30 μ.μ) πρέπει να υποβάλλει την σχετική  αίτηση Download streaming videos. Για να λειτουργήσει Ολοήμερο ως τις 17:30 μ.μ θα πρέπει να εκδηλωθεί ενδιαφέρον από τουλάχιστον δέκα μαθητές download scratch 3.0.
Σύμφωνα με την εγκύκλιο του Υ.ΠΑΙ.Θ. δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών εργασίας ή ανεργίας από τους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών I'm going to download mp3.
Στην αίτηση υπάρχει και επιλογή (ή μη) της πρωινής ζώνης (07:00 – 08:00). Παρακαλούμε να συμπληρωθεί ανάλογα για να δούμε αν θα δημιουργηθεί πρωινό τμήμα Download ssh secure shell. Για τη δημιουργία της πρωινής ζώνης απαιτούνται τουλάχιστον επτά μαθητές που θα είναι εγγεγραμμένοι στο Ολοήμερο Download Sword Tostrengthen. Δε νοείται φοίτηση μαθητή μόνο στην Πρωινή Ζώνη και όχι στο (απογευματινό) Ολοήμερο pdf pro 4 다운로드.

Από τη διεύθυνση του σχολείου