Συνεργασία σχολείου και οικογένειας

  Την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017 ολοκληρώθηκε με την καθολική συμμετοχή των γονέων, η ενημέρωση για την αγωγή και πρόοδο των μαθητών/τριών, καθώς και η επίδοση ελέγχων προόδου του α΄τριμήνου samsung usb 드라이버 다운로드.

Σχολείο και οικογένεια αποτελούν δύο διαφορετικά συστήματα, τα οποία συναντιούνται έχοντας ως κοινό σημείο το παιδί και ως στόχο τη διαπαιδαγώγηση και την κοινωνικοποίησή του odp.net 다운로드. Διαφορετικός, αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο ρόλος και των δύο συστημάτων στη διαμόρφωση της προσωπικότητας του παιδιού, τα οποία λειτουργούν συμπληρωματικά και αλληλεξαρτώμενα certain sections of YouTube.

Η συνεργασία εκπαιδευτικών και γονέων και η επικοινωνία μεταξύ τους αποτελεί μια αναγκαιότητα που αποφέρει σημαντικά οφέλη αρχικά στα παιδιά, αλλά και σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα: στους εκπαιδευτικούς, στους γονείς, στο σχολείο, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία Download windows cmd files.

Με την επικοινωνία σχολείου-οικογένειας:

  • οι γονείς, αισθάνονται ότι είναι γνώστες της σχολικής ζωής του παιδιού τους, ότι συμμετέχουν στη μάθησή του και ότι υποστηρίζουν καλύτερα το εκπαιδευτικό έργο Download storm.dll.
  • οι εκπαιδευτικοί και το σχολείο, είναι σε θέση να γνωρίσουν καλύτερα το κάθε παιδί και να προγραμματίσουν τη διδασκαλία προς όφελος όλων 다운로드. Αισθάνονται ότι αναγνωρίζεται το έργο τους και μπορούν να αντιμετωπίσουν καλύτερα τα εμπόδια και τις πρακτικές δυσκολίες, έχοντας στο πλευρό τους τους γονείς των μαθητών τους axis jar 다운로드.

Θεωρούμε απαραίτητη και αναγκαία τη συνεργασία με τους γονείς και την επιδιώκουμε στο πλαίσιο μιας ειλικρινούς και ανοιχτής επικοινωνίας, για να βοηθήσουμε αποτελεσματικότερα τα παιδιά-τους μαθητές μας Tekken Tag 1.