Το 4ο ΔΣ Αγ. Αναργύρων συμμετέχει στις δράσεις ευαισθητοποίησης των μαθητών  και των πολιτών του Δήμου Αγ. Αναργύρων Καματερού σχετικά με τη συλλογή μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων

      Το 4ο ΔΣ Αγ 넘쳐흘러 mp3 다운로드. Αναργύρων είναι το πρώτο σχολείο που συμμετέχει στην εκστρατεία ευαισθητοποίησης των μαθητών και των πολιτών στη χώρα μας και αφορά στην ενημέρωση και τη συλλογή μεταχειρισμένων ενδυμάτων και υποδημάτων με δράσεις ευαισθητοποίησης σε συνεργασία με το Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού 감격 시대 다운로드. Η εν λόγω περιβαλλοντική δράση της ανακύκλωσης ρούχων ανέδειξε τη σημαντικότητα της συμμετοχής παιδιών σε κινητικές δραστηριότητες στη διαμόρφωση περιβαλλοντικής συνείδησης και συμπεριφοράς και συνδέει την έννοια της κίνησης- άσκησης με περιβαλλοντικές έννοιες 당신과 나의 전쟁 다운로드. Για τις  δράσεις με παιγνιώδη μορφή υπεύθυνη είναι η αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης κ. Αγγελική Καϊση Download the mkz vaccine. Στα δρώμενα παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αθανασόπουλος Τάσος. Η περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσω των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με δραστηριότητες πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην επιτυχία των στόχων και την αύξηση του περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος των μελλοντικών πολιτών της χώρας.

 

Μαζεύουμε: Ρούχα (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά), παπούτσια (ανδρικά, γυναικεία και παιδικά), λευκά είδη (όπως μαξιλάρια, σεντόνια κ.λπ.) αξεσουάρ (όπως ζώνες, τσάντες κ.λπ.)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ:

Με την ανακύκλωση ρούχων και με σωστή διαχείριση καταλήγει στα απορρίμματα μόνο το 2% των υφασμάτων, ενώ το υπόλοιπο εξάγεται με σκοπό την επανάχρηση. Σημαντική δημόσια ωφέλεια περιβαλλοντικού χαρακτήρα, αφού τα συλλεχθέντα είδη θα αποτρέπονται από το ρεύμα των αστικών αποβλήτων, τα οποία ο Δήμος μας, οδηγεί σε υγειονομική ταφή με σημαντικό οικονομικό κόστος διαχείρισης.