ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στη γιορτή της 25ης Μαρτίου

     
Τὰ μάτια μου δὲν εἶδαν τόπον ἐνδοξότερον ἀπὸ τοῦτο τὸ ἁλωνάκι…

                                                         Δ CartoonWars Gunner Bugpan. Σολωμός

INVITATION_25H 


Σχετικά με τον φετινό εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου, σας ενημερώνουμε ότι:
Την Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 δεν θα γίνουν μαθήματα, αλλά θα πραγματοποιηθεί εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων από 08:45 έως 10:00 Download office 365 education.

Τη γιορτή θα παρουσιάσουν οι μαθητές και μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης και μετά την ολοκλήρωσή της όλοι/ες οι μαθητές/τριες θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους 하루 우루 한글.
Παρακαλούμε να φροντίσετε για την ασφαλή προσέλευση και αποχώρηση των μαθητών/μαθητριών από το σχολείο vk 음악 다운로드.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου 2018 η σημαιοφόρος και οι παραστάτες της  ΣΤ΄ τάξης, συνοδευόμενοι από την εκπαιδευτικό κ wwe 모바일 다운로드. Κουκά Φρόσωθα εκπροσωπήσουν  το σχολείο μας στην επίσημη δοξολογία στην εκκλησία των Αγ Sandol Gothic b. Αναργύρων και θα συμμετάσχουν στην κατάθεση στεφάνων που θα πραγματοποιηθεί στις 11:15, στην Κεντρική Πλατεία του Δήμου 아이폰 셀룰러 앱.

Οι μαθητές/τριες των ΣΤ΄, Ε΄και Δ΄ τάξεων, συνοδευόμενοι από τον γυμναστή κ 엠브레이스. Σιούντρη Α.,  θα λάβουν μέρος στην Παρέλαση.
Για τη διαδικασία της Παρέλασης θα δοθούν ειδικές οδηγίες στους γονείς των μαθητών/τριών των τάξεων που θα λάβουν μέρος, με σχετικό ενημερωτικό σημείωμα 맥용 라인 다운로드.

Από τη Διεύθυνση του Σχολείου