Εκκλησιασμός των μαθητών και του διδακτικού προσωπικού του σχολείου μας

 Αγαπητοί γονείς,

images_popupΣας ενημερώνουμε ότι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018 (8.30 π.μ.), οι μαθητές καθώς το διδακτικό προσωπικό του σχολείου μας θα παρακολουθήσουν τη Θεία Λειτουργία των Προηγιασμένων στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων* 앵그리버드2 영화.

Η Λειτουργία των Προηγιασμένων Τιμίων Δώρων είναι μια χριστιανική λειτουργία που τελείται εντός των Ιερών Ναών και διακρίνεται από μεγάλη κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια Clear Gothic webfont.

Η λειτουργία αυτή τελείται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στη διάρκεια των έξι εβδομάδων της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, καθώς επίσης τη Μεγάλη Δευτέρα τη Μεγάλη Τρίτη και τη Μεγάλη Τετάρτη, στην Εβδομάδα των Παθών Download Oracle 11g xe. Κατά τη λειτουργία αυτή δεν καθαγιάζονται στη Προσκομιδή νέα Τίμια Δώρα, αλλά για τη Θεία Μετάληψη προσφέρονται τα καθαγιασμένα από την προηγούμενη Κυριακή, εξ ου και η ονομασία «προηγιασμένη Θεία λειτουργία» 열린음악회.

Παρακαλούνται οι γονείς των μαθητών που επιθυμούν αν μεταλάβουν των Αχράντων Μυστηρίων να τα προετοιμάσουν σχετικά Lipair tears mp3.

Από τη διεύθυνση του σχολείου

 *
images_popup     Εκκλησία Αγ 아이패드 사진. Αναργύρων, Λεωφόρος Δημοκρατίας 45,  Αγ . Ανάργυροι
                                  Τηλ Designated Survivor. 210 2611689
                                   URL : www.in-agioianargyroi.gr/
                                   Δείτε το σχετικό χάρτη
Η Αρχιτεκτονική του Ναού των Αγ Download Vegas. Αναργύρων

Ανέγερση (1938) – τελική ολοκλήρωση (1958)

Αρχιτεκτονικά ο Ναός παρουσιάζει ιδιομορφίες Download the movie Fate. Αυτό οφείλετε και στο ότι κατασκευάστηκε σε διαφορετικές χρονικές περιόδους.

Ο ρυθμός του είναι στραυροειδής βυζαντινός με τρούλο 슈퍼 혼두라. Στη σκεπή σχηματίζεται σταυρός και στο κοινό σημείο υπάρχει τρούλος. Ο τρούλος του Ναού είναι οκτάπλευρος και η κάθε πλευρά του έχει από τρία παράθυρα. Εσωτερικά τα σημεία των ενώσεων του σταυρού δημιουργούν ιδιόμορφα τόξα. Το πλάτος του Ναού είναι μεγαλύτερο του μήκους και αυτό οφείλεται στα διαφορετικά στάδια ανέγερσης του και διαφορετικά χρονικά διαστήματα.

Η ανατολική πλευρά του Ναού έχει μια μεγάλη τρίπλευρη κόγχη και κάθε πλευρά της έχει ένα παράθυρο. Εσωτερικά έχει δύο κόγχες μικρές, εκατέρωθεν της κεντρικής.

Κύριο χαρακτηριστικό του Ναού είναι το  ιδιαίτερα ψηλό Καμπαναριό, που βρίσκεται στο μέσον της δυτικής πλευράς του και πάνω από την είσοδο.